• Paskan äidin tunnustukset: aamupalaksi muroja ja pojilla parittomat sukat

  Paskan äidin tunnustukset: aamupalaksi muroja ja pojilla parittomat sukat

  Meillä syödään aamupalaksi välillä muroja ja pojilla on aika usein parittomat sukat. Meillä jätetään joskus hiukset harjaamatta suihkun jälkeen ja lähdetään välillä ilman hanskoja kouluun.

  Meillä siivotaan, mutta sotketaan enemmän. Meillä luetaan kirjoja, mutta katsotaan enemmän televisiota. Meillä kinastellaan välillä lujaakin ja väitellään. Meillä myös sovitaan, halataan ja pussataan. Meillä on ääntä aina, kun lapset ovat hereillä. Meillä vanhemmilla soi vähintäänkin korvissa kaikki muut ajat.

  Meillä on joskus limua jääkaapissa, jäätelöä pakkasessa ja karkkia kaapissa. Me unohdetaan välillä siivota jääkaappi sekä leipähylly ja ruuat menevät homeeseen. Joskus kattila jää täynnä ruokaa pöydälle ja menee pilalle. Joskus se syödään kaikki kerralla pois ja seuraavalle päivälle ei jää mitään. Pojat ei todellakaan aina siivoa jälkiään tai nosta likaisia astioita tiskikoneeseen, vaikka me niin ollaan heille opetettu.

  Lue myös: Nerf-pyssyjen panokset hyötykäyttöön…äideille

  Meillä on kunnolla siistiä vain jouluna ja muina juhlapyhinä. Muuten tungetaan kaikki kamat vaan piiloon jonnekin, jos tulee vieraita. Meidän tiskikone ja pesukone laulavat yleensä monta kertaa päivässä, mutta usein unohdetaan märät pyykit pesukoneeseen ja otetaan tiskikoneesta haarukka käsin pestäväksi, kun ei ole puhtaita. Meillä pursuaa likaista pyykkiä koreista ja puhdasta pyykkiä tasoilta. Pesee, pesee, mutta kuka laittaisi ne kaappiin?

  Meillä nukkuu lapset aikuisten sängyssä ja aikuiset missä sattuu

  Välillä me vanhemmat nukutaan sohvalla, välillä omassa sängyssä ja välillä lasten sängyissä. Kaikki herää joka aamu uudessa paikassa, joskus toisen varpaat toisen suussa. Kukaan ei nuku hyvin ja välillä nukutaan niin hyvin, että herätään vasta puoleltapäivin.

  Meillä on autotalli, mutta siellä ei ole autoa. Se on täynnä roinaa. Autotkin ovat täynnä roinaa… juomapulloja, hanskoja, pipoja ja palloja. Eteinen on täynnä samoja kamoja. Me hukutaan tavaraan, mutta silti tarvitaan sitä kaikkea, kun meitä on niin monta.

  Lue myös: Lemppari kasvispastat meidän perheelle

  Meillä on vanhemmat välillä somessa ja lapset välillä pelaa puhelimella tai konsoleilla. Meillä valvotaan joskus pitkään ja katsotaan hömppää televisiosta. Me syödään välillä pikaruokaa, joskus jopa useampi kerta peräkkäin. Eikä se haittaa meitä. Yleensä kuitenkin syödään hyvin ja oikeaa ruokaa.

  Meidän pojat eivät ole täydellisiä, paitsi meille vanhemmille. Me vanhemmat emme ole täydellisiä, paitsi toisillemme. Minä olen välillä ihan paska äiti. Meillä on perhe, normaali perhe. Meillä on kuusi henkeä täällä, koira ja kaksi pupua, elämää ja ääntä. Me ei suoriteta mitään, vaan eletään vaan. Tärkeintä on, että ollaan onnellisia ja yhdessä. Kaikki muu on toisarvoista.

  Kuten se, että onko parilliset sukat tai se, että syökö joka aamu kaurapuuroa.

  Kommentit

  1. Avatar
   Suvi

   Kuulostaa niin meiltä 😂

  2. Avatar
   Sanna

   Kuulostaa normaalilta elämältä. Ja onnelliselta

  3. Avatar
   ingles

   Kukin taaplaa tyylillään eikä se että tekee asiat toisin tee siitä mitenkään huonompaa tapaa. Myös tavarat paikoilleen laittavassa perheessä voidaan syödä hyvin ja rakastaa rajusti. Ja olla yhtä onnellisia 😍

  4. Avatar
   Merjs

   Kuulostaa niiiiin tutulta 🤣

  Vastaa