• You are currently viewing Huonon äidin tunnustukset: aamupalaksi muroja ja pojilla parittomat sukat

  Huonon äidin tunnustukset: aamupalaksi muroja ja pojilla parittomat sukat

  Tässä seuraa huonon äidin tunnustukset!

  Meillä syödään aamupalaksi välillä muroja ja pojilla on aika usein parittomat sukat. Meillä jätetään joskus hiukset harjaamatta suihkun jälkeen ja lähdetään välillä ilman hanskoja kouluun.

  Meillä siivotaan, mutta sotketaan enemmän. Meillä luetaan kirjoja, mutta katsotaan enemmän televisiota. Meillä kinastellaan välillä lujaakin ja väitellään. Meillä myös sovitaan, halataan ja pussataan. Meillä on ääntä aina, kun lapset ovat hereillä. Meillä vanhemmilla soi vähintäänkin korvissa kaikki muut ajat.

  Meillä on joskus limua jääkaapissa, jäätelöä pakkasessa ja karkkia kaapissa. Me unohdetaan välillä siivota jääkaappi ja joskus leivät menevät homeeseen. Välillä kattila jää täynnä ruokaa pöydälle ja joskus se syödään kaikki kerralla pois ja seuraavalle päivälle ei jää mitään. Pojat ei todellakaan aina siivoa jälkiään tai nosta likaisia astioita tiskikoneeseen, vaikka me niin ollaan heille opetettu.

  Lue myös: Nerf-pyssyjen panokset hyötykäyttöön…äideille

  Meillä on kunnolla siistiä vain jouluna ja muina juhlapyhinä. Muuten tungetaan kaikki kamat vaan piiloon jonnekin, jos tulee vieraita. Meidän tiskikone ja pesukone laulavat yleensä monta kertaa päivässä, mutta usein unohdetaan märät pyykit pesukoneeseen ja otetaan tiskikoneesta haarukka käsin pestäväksi, kun ei ole puhtaita. Meillä pursuaa likaista pyykkiä koreista ja puhdasta pyykkiä tasoilta. Pesee, pesee, mutta kuka laittaisi ne kaappiin?

  Huonon äidin tunnustukset jatkuu…

  Välillä me vanhemmat nukutaan sohvalla, välillä omassa sängyssä ja välillä lasten sängyissä. Kaikki herää joka aamu uudessa paikassa, joskus toisen varpaat toisen suussa. Kukaan ei nuku hyvin ja välillä nukutaan niin hyvin, että herätään vasta puoleltapäivin.

  Meillä on autotalli, mutta siellä ei ole autoa. Se on täynnä roinaa. Autotkin ovat täynnä roinaa… juomapulloja, hanskoja, pipoja ja palloja. Eteinen on täynnä samoja kamoja. Me hukutaan tavaraan, mutta silti tarvitaan sitä kaikkea, kun meitä on niin monta.

  Lue myös: Lemppari kasvispastat meidän perheelle

  Meillä on vanhemmat välillä somessa ja lapset välillä pelaa puhelimella tai konsoleilla. Meillä valvotaan joskus pitkään ja katsotaan hömppää televisiosta. Me syödään välillä pikaruokaa, joskus jopa useampi kerta peräkkäin. Eikä se haittaa meitä. Yleensä kuitenkin syödään hyvin ja oikeaa ruokaa.

  Meidän pojat eivät ole täydellisiä, paitsi meille vanhemmille. Me vanhemmat emme ole täydellisiä, paitsi toisillemme. Minä olen välillä ihan paska äiti. Meillä on perhe, normaali perhe. Meillä on kuusi henkeä täällä, koira ja kaksi pupua, elämää ja ääntä. Me ei suoriteta mitään, vaan eletään vaan. Tärkeintä on, että ollaan onnellisia ja yhdessä. Kaikki muu on toisarvoista.

  Kuten se, että onko parilliset sukat tai se, että syökö joka aamu kaurapuuroa.

  Kommentit

  1. Suvi

   Kuulostaa niin meiltä 😂

  2. Sanna

   Kuulostaa normaalilta elämältä. Ja onnelliselta

  3. ingles

   Kukin taaplaa tyylillään eikä se että tekee asiat toisin tee siitä mitenkään huonompaa tapaa. Myös tavarat paikoilleen laittavassa perheessä voidaan syödä hyvin ja rakastaa rajusti. Ja olla yhtä onnellisia 😍

  4. Merjs

   Kuulostaa niiiiin tutulta 🤣

  Vastaa