• You are currently viewing Näin säästät rahaa..

  Näin säästät rahaa..

  Kaupallinen yhteistyö: Matsmart.fi

  Hei onko teilläkin Sulo Vilen – syndrooma ”sain halvalla”? Okei, jos äskeinen vitsi ei uponnut, niin ei hätää. Googlaa Sulo Vilen tai jatka lukemista, suosittelen jälkimmäistä!
  Ajattelin, että voisin aina silloin tällöin jakaa teille vinkkejä, joilla olen onnistunut säästämään rahaa ihan arkipäivän valinnoissa ja tässä ensimmäinen vinkki.

  NÄIN SÄÄSTÄT RAHAA – juttusarja (osa 1)

  Olen pariin otteeseen tilannut meidän perheelle ruokatarvikkeita, pyykinpesuaineita, saippuoita yms Matsmart.fi kautta. Jos et vielä tiedä mikä Matsmart on, niin se siis on ylijäämäruokaa myyvä verkkokauppa, jossa kaikki tuotteet myydään 20-90 % alennuksin ja tämä siksi, koska muutoin tuotteet päätyisivät hävikkiin. Syitä hävikille esimerkiksi sesonkivaihtelut, ylituotanto, pakkausten vaihtuminen tai lähestyvä/umpeutunut parasta ennen -päiväys.

  Matsmart myy ainoastaan ruokaa, jonka toimittamiseen ei tarvita kylmäketjua ja tilauskin on aina saapunut jo muutamassa päivässä lähimpään postiin!

  Ostamalla ruokaa Matsmartin kautta ja vähentämällä hävikkiä, pystyy omalta osaltaan vaikuttamaan myös kestävämpään kehitykseen ja tuntuuhan se myös ihan tosi hyvältä, kun tilausta tehdessä näkee tarkan säästösumman normaalihintoihin verrattuna ja tilille jääkin oletettua enemmän rahaa muuhun käyttöön! Tätähän voisi toisella nimellä kutsua myös palveluksi, jossa perheenäiti saa tuntea, miltä tuntuu rikastuminen! 😀 Mun mielestä ihan huippu näppärä keksintö ostaa ruokaa ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu!

  Ja hei jos innostut tilaamaan 14.4.2019 mennessä, niin kannattaa käyttää vielä lisäksi alekoodi SUPERWEEKFI jolla saa 10 % alennusta tilauksen loppusummasta!
  (koodi syötetään kassalla)

  Ostoksille pääset tästä

  Vastaa