• You are currently viewing Korkkarit olisi kannattanut jättää hyttiin. Äitien ja poikien risteily

  Korkkarit olisi kannattanut jättää hyttiin. Äitien ja poikien risteily

  Kirjoitus sisältää kaupallisen yhteistyön: SiljaLine Suomi  Sekä yhteistyössä saatuja tuotteita ja palkintoja: Mecco, Leluvaunu, Vitabalans, Natural Goods Company

  Äitien ja poikien kevätristeily Baltic Princess -laivalla risteiltiin viime viikonloppuna. Jälleen kerran oli hurjan hauskaa ja tietysti meille Sannan kanssa kovin työntäyteistä sen lisäksi. Risteilymainoksessa me kehotetaan  äitejä jättämään korkkarit hyttiin, silti ollaan aina risteilyn ensimmäinen juonto Sannan kanssa tehty astetta hienommissa mekoissa ja korkkarit jaloissa. Sen jälkeen on pian käyty vaihtamassa risteilyn teeman mukaisesti vähän rennompaa päälle.

  Lue myös: Lapsimessut 2019 ja tärpit pojille

  Tällä kertaa korkkareiden valinta harmitti minua todella, koska matkaani lähti mukaan aivan liian isot korkokengät. Ne eivät pysyneet yhtään kävellessä jaloissa. Voiko jalat muka kutistua? Vai kengät levitä? Kokeilin paperia ja teippiä ja vaikka mitä viritellä sinne pohjaan, että ne pysyisivät edes hetken jalassa. Joku ehdotti kuukautissuojia, niitä ei löytynyt tähän hätään. Tamponi tuskin olisi auttanut?

  Silent disco, kevään kohokohtani

  Äitien ja poikien ohjelmassa oli tutusti tubettajia, tietovisaa ja erilaisia rastitehtäviä ympäri laivaa. Sen lisäksi oli tanssikisaa (vitsi miten taitavia tanssijoita pojat ovat!) ja nerf-tarkkuusammuntaa. Äidit ja pojat tekivät myös tubevideoita. Parhaat tietysti palkittiin. Välillä mielipaha yllättää äidit, kun sijoitusta ei kilpailusta tule, mutta pojat osaavat onneksi ottaa tappion aina hyvin. Kivaahan se kisailu kuitenkin on. Myös tubettajat vetivät tällä risteilyllä kivoja sporttisia kisoja.

  Palkinnot lahjoittivat ekologisten lelujen nettikauppa Leluvaunu, luonnonkosmetiikan nettikauppa Natural Goods Company ja terveyskauppa Vitabalans. Palkintoja saimme myös SiljaLine Suomelta

   

  Risteilyllä oli menomatkalla myös silent disco johon jäimme Sannan, esikoispoikiemme ja kummityttöni kanssa kokeilemaan hetkeksi tanssimista luurit korvilla. Kokeilu venyi yli puolenyön, meillä oli NIIN hauskaa. Jos ette ole koskaan kokeilleet, niin suosittelen. Homma näyttää tyhmältä, kun musiikki ei kuulu kuin omiin korviin. Silent discossa ei siis kannata viettää aikaa ilman luureja. Voin sanoa, että juhlaväen lauleskelu hiljaisessa discossa on kaikkea muuta kuin kaunista kuunneltavaa. Ota siis luurit, tanssit tai et.

  Lue myös: Luetuimmat blogipostaukset vuonna 2018

  Kuulokkeissa oli kolme eri kanavaa ja oman musiikkinsa pystyi valitsemaan. Se oli loistavaa, sillä meidänkin seurueen musiikkimaut poikkesivat toisistaan. Silti jokaiselle soi koko ajan jotain. Tanssimme tauotta useita tunteja. Vieläkin hymyilyttää, kun muistelen sitä hetkeä. Kuinka hauskalta näytti, kun jokainen tanssahteli eri tahtiin.

  Milloin uusi risteily?

  Heti risteilyn jälkeen saimme useampia yhteydenottoja, joissa tiedusteltiin uutta risteilyä. On ihanaa, kun samat äidit jaksavat tulla yhä uudestaan ja uudestaan poikineen meidän risteilyille. Kiitos siitä. Ja iloksemme voimme kertoa, että uutta risteilyä suunnitellaan HELSINGISTÄ syyslomalle. Pistäkää jo kalenteriin ylös tämä!

  Olisi myös hauska kuulla palautetta risteilystä ja ohjelma/esiintyjä toiveita seuraavalle risteilylle. Ihan mahtavaa päästä taas seilaamaan teidän kanssa!

   

   

  Kommentit

  1. kisssa

   Oliko tämä silent disco siellä isossa yökerhossa jossa on tanssilava vai pienemmässä baarissa yläkerrassa? 🙂

   1. Jonna

    Siellä isossa missä oli lava. Sen poikien äitien discon jälkeen.

  Vastaa