• You are currently viewing Kiitos poikani opettaja #kiitosopettaja

  Kiitos poikani opettaja #kiitosopettaja

  Opettaja ansaitsee kiitoksen. #kiitosopettaja

  Saimme Poikien Äidit Facebook yhteisöön kommentin neljän pojan äidiltä, joka on myös opettaja. Hänen mielestään harmillisen paljon monella sivustolla mollataan opettajia. Myös meidän sivustollamme. Tämä pitää varmasti paikkansa, ehkä tämän tyyppiset äitisivustot ovat niitä paikkoja, johon niitä negatiivisia ajatuksiaan opettajista on helppo purkaa. Monta nimetöntä kommenttia on opettajista meille lähetettykin. Enkä ollenkaan vähättele villin pojan äitinä, sitä äitien turhautumista, kun saa Wilmaan päivittäin viestejä siitä, että poika on teroittanut kynää liian usein tai tullut väärällä kävelytyylillä sisään luokkaan. Vähemmästäkin tekee mieli vähän narista.

  Henkilökohtaisesti en ole kuitenkaan haukkunut poikieni opettajia, enkä hauku. Koulutusjärjestelmää olen kritisoinut ja kritisoin niin kauan, kunnes saamme sen tasa-arvoiseksi.

  Joka tapauksessa tuossa palautteessa oli tärkeä sanoma. Tuskin monikaan on sitä mieltä, että opettajat ansaitsevat vain huonoa palautetta? Huono palaute ehkä vain näkyy turhan vahvasti somessa. Se ei taatusti tunnu opettajista mukavalta, he tekevät arvokasta työtä ja viettävät meidän lastemme kanssa paljon aikaa arjessa. Joskus jopa enemmän, kuin me vanhemmat itse. Luokat ovat suuria ja erityistä tukea tarvitsevia oppilaita paljon. Opettajille kuuluu suuri kiitos siitä, mitä he tekevät meidän lastemme eteen.

  Lue myös: Kiitos koulujen itseohjautuvuus- poikani oli kirjan jäljessä muusta luokasta

  Siksi päätin nyt itse kiittää poikieni opettajia. Koska jokaisen kouluikäisen poikani luokanopettaja on kiitoksensa ansainnut (Heitä on neljä, kaksi miestä ja kaksi naista. Koska Oscarilla on kaksi luokanopettajaa ja Ollie ei ole vielä koulussa). Toivon, että muut kouluikäisten lasten bloggaaja-vanhemmat tarttuvat tähän haasteeseen ja kiittävät oman lapsensa opettajaa. Kaikki muutkin voivat tehdä oman kiitoksensa, vaikkapa Facebook-seinällensä. Levitetään ennen kesälomia kiitosta opettajille, jotka ovat sen ansainneet. Liitä mukaan #kiitosopettaja

  Kiitokseni poikani opettajalle

  Kiitos poikani opettaja, että olet jaksanut koko tämän vuoden ottaa (joskus vähän rasittavan) poikani koulussa vastaan ja opettaa häntä niin hyvin kuin mahdollista. Kiitos , että olet vaatinut pojaltani hyvää käytöstä ja myös ymmärtänyt erilaisuutta. Kiitos opettaja, että välität, eikä poikani ei ole vain ilmaa sinulle. 

  Kiitos opettaja niistä monista viikkoviesteistä ja yksityisistäkin posteista, joita olen sinulta saanut. Olen niistä aidosti kiitollinen, vaikka aina omassa kiireessäni en ole ehtinyt niihin nopeasti reagoimaankaan. Kiitos opettaja, että pidät meidät ajantasalla siitä, mitä koulussa tapahtuu ja miten poikani opiskelut sujuvat. Kiitos niistä viesteistä, joissa poikani käytös ei ole ollut toivottavaa. Vain saamalla ne seikat tietooni, voin yrittää ohjata poikaani toimimaan jatkossa toisenlailla.

  Kiitos opettaja erityisesti ”hymynaamoista” joita on mukava saada pitkin lukuvuotta. On helpompaa tsempata poikaa positiivisen kautta. Kun yhdessä pojan kanssa ihailemme positiivista palautetta, jonka hän on saanut, se varmasti auttaa poikaa toimimaan yhtä hienosti vielä uudestaankin.

  Kiitos poikani opettaja, että poikani tulee joka päivä mielellään kouluun. Kiitos, että poikani pitää sinusta niin paljon, että puhuu sinusta ihailevasti ja kunnioittavasti. Kiitos opettaja, että kohtelet poikaani hyvin ja arvostat häntä oppilaana. Kiitos, että juuri sinä olet poikani opettaja.

  Nyt on sinun vuorosi kiittää lapsesi opettajaa #kiitosopettaja

  Vastaa