• You are currently viewing Ne parhaimmat kierrätyslöydöt

  Ne parhaimmat kierrätyslöydöt

  Sisustatko sinä kierrätetyillä huonekaluilla vai marssitko aina samantien huonekaluliikkeeseen ja ostat uutena? Itse olen viime aikoina tehnyt varsin kivoja löytöjä fb-kirppareilta ja nyt näytänkin teille muutamat. Itse asiassa ne ihan parhaimmat kierrätyslöydöt pitkään aikaan!

  Leikkimatto, Brio World – tuotteet, koristetyyny, huopa  / Lekmer

  Uusimmat hankinnat siis ovat nämä kaksi 50-luvulta peräisin olevaa vanhaa lääkekaappia, jotka osuivat silmiini selatessani facebookia. Ostin ne siltä seisomalta ja sen kummempia ajattelematta, sillä pyyntihinta näissä oli VAIN 10 € / kpl. Aika uskomatonta vai mitä?!?

  Ystävällinen myyjä vielä tarjoutui ajamaan ne meille ilmaiseksi kotiin, joten alle puolessa tunnissa kaapit olivatkin jo meidän eteisessä! Voitte varmaan arvata, että jännityksellä odotin miehen ja lasten reaktioita heidän saapuessaan kotiin.

  Minun onnekseni kaapit herättivät 2/3 lapsissa ihastusta, joten tällä kertaa näistä ihanuuksista ei tarvinnut tapella, vaan jako sujui sulassa sovussa. Ja mitä mieheni reaktioon tulee, hän tyytyi kohtaloonsa ja pääsi kantamaan kaapit uusille paikoilleen. 😀

  Rakastan sekoitella kotimme sisustuksessa uutta ja vanhaa. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi kotimme sisustus vaihtuu välillä hyvinkin nopealla aikataululla. Kierrätyslöydöillä sisustamisessa kun on se jännä puoli, että koskaan ei tiedä etukäteen, minkälaisia löytöjä seuraava päivä saattaa tuoda tullessaan! Ja sen lisäksi, että nämä vanhat kaapit ovat todella makeat ja ihan ne parhaimmat kierätyslöydöt pitkään aikaan, ne imevät ihan mielettömän määrän sitä kaikkea ihme sälää, joita lapset haalivat, mutta jota ei missään nimessä saa heittää pois! ”Ah, äidin silmä lepää” 😀

  Kommentit

  1. Jonna

   Mieletön löytö!!! Huolisin meillekin ihan milloin vain ?

   1. sarianna

    Eikö!? Aikamoista tuuripeliähän tällaisten löytöjen tekeminen on, mutta tällä kertaa kävi hyvä tuuri!

  Vastaa