• You are currently viewing 5-vuotiaan top kolme

  5-vuotiaan top kolme

  Mitä kovempi vauhti, sen parempi lelu! Kuulostaako tutulta? Meillä nuorin pojista täytti viime kuussa 5 vuotta ja olemmekin saaneet sanoa heipat ihan pikkulasten leluille ja siirtyä vähän järeämpään kalustoon! 😀

  Poikien kasvaessa ja järeämpään kalustoon siirtyessä, on myös vauhdin hurma lisääntynyt. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kolmen lapsen kotoa puutu ja meininki yltyy monesti sisätiloissa niin hurjaksi, että tätä äitiä jopa vähän hirvittää mikä tai kuka ensimmäisenä hajoaa.
  Onneksi nyt ollaan jo niin pitkällä tässä keväässä, että illat ovat valoisia ja pojat viihtyvät ja touhuilevat enemmän ulkona pimeään vuodenaikaan verrattuna.
  Lekmer.fi lähetti meille testiin ulkoleluja ja tässä testiryhmän nuorimman jäsenen top kolme suosikit.

  Tämä makeilla yksityiskohdilla varustettu polkuauto on kevyt ja helppo polkea, mutta mikäli vauhti kiihtyy liian hurjaksi, löytyy tästä kulkupelistä onneksi myös jarru. Myös penkki on säädettävissä sopivaan ajoasentoon.

   

  Toinen TOP kolmoseen yltävä lelu on tämä peräkärryllä varustettu Farmer XL-traktori. Avattava konepelti on saanut meidän pojan mielikuvituksen valloilleen ja on ollut ihana seurata sivusta, miten leikki on milloinkin edennyt. Välillä peräkärry on jätetty parkkiin ja välillä sinne on lastattu puukuorma ja siirrytty saunan lämmitykseen. Kuvanotto hetkellä tästä traktorista vielä puuttui siihen kuuluvat tarrat, sillä testiajolle piti päästä heti kun isi oli saanut sen ajokuntoon! 😀

   

  Kolmas uusi lemppari on STIGA:n salibandysetti. Setti sisältää yhden maalin, sekä kaksi mailaa ja pallon. Tällä setillä on saatu jo ihan mukavat pienet pelit aikaiseksi ja toki myös tappelutkin, mutta olen varma, että näistä kaikista leluista riittää iloa pitkälle syksyyn. Toki ovathan nämä kaikki myös sellaisia, jotka sopivat sisäleikkeihinkin, mutta itse suosin näitä isompia leluja mieluummin ulkokäytössä.

  Tai no, itse asiassa alkuajojen jälkeen T halusikin traktorin sisätiloihin ja sai tahtonsa läpi.
  Näin meillä! 😀

  Vastaa