• Nainen. Kasvata sinä karvoja, minä en halua

  Nainen. Kasvata sinä karvoja, minä en halua

  Olen jotenkin tosi kyllästynyt tähän yleiseen natinaan kaikesta. Nyt vauhkotaan siitä, että naisten pitäisi antaa karvojen kasvaa villinä ja vapaana, koska tasa-arvo. Juu olen samaa mieltä, nainen voi antaa kasvaa karvojen villinä ja vapaana niin halutessaan ja tuskin sitä kukaan keneltäkään kieltää, mutta minä en halua! Joten en aio.

  Miksi nämä karvojen vapauttajat eivät vain kasvata karvojaan? Sen sijaan yrittävät saada kaikki muut naiset niitä kasvattamaan. Hyvin harvan tämän asian puolestapuhujan olen nähnyt karvojaan kasvattamassa. Eli jatkossa vähemmän puhetta ja enemmän tekoja.

  Luin juuri Munakoisoni ja minä- bloggaajan aihetta avaavan kirjoituksen ja päätin vihdoin tarttua itsekin tähän aiheeseen. Tästä on pitänyt jo pitkään oma sanainen arkkuni avata. Joten tässä.

  Jasminen kirjoitus: Karvaiset naiset sirkukseen, karvaiset miehet johtajiksi

  Karvainen nainen

  Kun on tosi karvainen, niin kuin minä, ei todellakaan halua kasvattaa mitään karvoja. Se ei liity tasa-arvoon millään muotoa. Naisena peilaan itseäni naisiin ja koska minulla kasvaa 99% tummempaa ja vahvempaa karvaa kuin perus suomalaisella naisella, en halua olla mikään poikkeus massasta. Minua ei siis auta jos kaikki suomalaiset naiset kasvattavat karvat, sillä minun karvani ovat ihan omaa laatuaan. En haluaisi kasvattaa niitä joka tapauksessa.

  Lue myös: Vain todella seksikkäät naiset tekevät poikia

  Jos minulla kasvaisi perus suomalainen vaalea karvoitus, voisin ihan hyvin jättää esim. nilkkakarvat sheivaamatta. Nyt en todellakaan halua jättää niitä sheivaamatta, paitsi välillä jätän laiskuuttani ja ihan kamalat jouhet sieltä sitten heti kasvaakin.

  En sheivaa muiden takia, vaan itseni. Ja KYLLÄ, tämä pitää paikkansa. En tykkää mustasta nilkkakarvoituksesta sitten yhtään. No joku tähän sanoisi, että onhan sitä miehilläkin. Onhan niillä, mutta ne ovat miehiä, minä olen nainen. Peilaan itseäni naisiin. Naisilla aika harvoin kasvaa mustaa jouhta jaloissa. Ei minua muiden karvoitus haittaa yhtään. Jos joku nainen haluaa kasvattaa karvat, niin antaa mennä. Mutta minua on ihan turha lähteä ylipuhumaan siihen hommaan.

  korkkarit
  Vaikka sheivaisin kuinka, niin alle päivässä jo rehottaa.

  Viikset ei ole naisella kivat

  Kun olin lapsi, inhosin ”viiksikarvojani” yli kaiken. Nyt kun voin elää ilman niitä, haluan TODELLAKIN tehdä niin jatkossakin. Jos kaikilla naisilla kasvaisi tummat viikset, niin asia olisi eri. Varmastikin me naiset silloin niitä myös pitäisimme. En siis usko, että tämä on millään muotoa tasa-arvo kysymys. Kysymys on kahden sukupuolen erosta.

  Miehet ovat keskimäärin karvaisempia kuin naiset. Joten miehillä karvoitus nähdään luonnollisempana. Naiset ovat keskimäärin karvattomampia, joten vahva karvoitus naisella on poikkeus. Tästä syystä naiset ovat alunperin varmaankin alkaneet ajamaan karvojaan?

  Lue myös: Lantionpohjalihakset tiukaksi -Perfect PFE laitteella

  Usein naiset korostavat naisellisuutta ja miehet miehisyyttä, nämä piirteet kun ovat viehättäneet vastakkaista sukupuoltakin läpi aikojen. Se on varmasti siis ihan luonnollista, että nainen on lisännyt naisellisuuttaan poistamalla karvoitustaan ja mies lisännyt miehisyyttä kasvattamalla karvoitustaan.

  Voihan kaikesta tehdä tasa-arvo kysymyksen niin halutessaan, mutta minusta tämä ei liity mitenkään tasa-arvoon, että naiset ovat karvattomampia kuin miehet. Nainen saa halutessaan myös ne karvansa kasvattaa, enkä usko minkään työpaikan tai muunkaan tärkeän jutun siitä hankaloituvan, että naisella on karvoja. Parisuhteeseenkin löytyy luultavasti mies (tai nainen) joka pitää karvaisista naisista. Joten ei muuta kuin kasvattamaan.

  Kommentit

  1. Avatar

   Amen. Muut tehköön mitä tekee, mutta minä sheivaan / nypin ja sokeroin. Piste.

  2. Avatar

   Olin niin nettihaltioissani, että tämän kommentointi sattui silmään ja siis olen mies, mutta kommentoin siksi, koska kirjoittaja on aivan oikeassa. On miehiä jotka haluavat lihottaa naisensa 300kg+ ja naiset vielä vapaaehtoisesti suostuvat, joten fine. Mutta karvaisuus (Huom! Liiallinen!) ei sovi naisille ja itse 40v miehenä ja isänä odotin 14-15v milloin parta kasvaa, mutta v..uttaa nykyisin (pitivät naiset sänkeä seksikkäänä tai eivät) pari kertaa vähintään viikossa turvautua Gilletteen naaman takia ja en itse ole mikään ”kaunotar”, mutta kyllä pistää silmään mikäli näen viiksekkään naisen tai rannalla kainalokarvoilla ja yhtä karvaisilla jaloilla varustettu kuin itse olen. Itse esim naama ja kainalot ja muut paikat eivät näy kuin harvoille ja valituille mitkä pidän ajettuna MIEHENÄ. Olkoot homoa tms mutta hetero olen ja ei värähdä viisari miehen pepulle eli se kertonee paljon. Naisen pitää näyttää naiselle on mielipiteeni ja ei minullakaan ole 6-packia (tai aikanaan juotu aika monta) enkä vaadi naisilta (enkä taida edes haluta missikroppaa), mutta jos minun pitää tuijottaa tuntematonta naista puolituntia miettien, että kumpi hän on mies/nainen, niin silloin on vikaa naisellisuudessa. Selluliitit sunmuut ei ole aihe, mutta viikset ja kainalot sekä sääret kuuluvat posliiniosastolle ja voin sanoa, että aika monta naista olen alasti eläessäni nähnyt (livenä) ja varmaan karvaisen viimeksi -90 luvulla (paikkaa tarkentamatta) eli sekin on sama juttu kun itselläni kait?? En kehtaa edes miesten kanssa saunaan mennä ”pöheiköllä” nykyisin, joten seuraavaksi kun nään karvaisen intiimialueen naisella (toki kummankin yhteisellä suostumuksella), niin tod.näk tuijotan tunnin ennen tajuamista. Kiitos ja Anteeksi.

  3. Avatar

   Etelä-Euroopassa miehet sheivaavat rintakarvansa…

  Vastaa

  Sulje
  ×

  Cart