• You are currently viewing Sisustuksen kevät kuulumisia

  Sisustuksen kevät kuulumisia

  Pitkän ja pimeän talven jälkeen tämä kevät ja valoisuus saa aina sisustusinspiraationi heräämään.  Tällä kertaa vaan ongelmana on se, etten tiedä mitä haluaisin ja minkälaisia muutoksia tämänhetkiseen sisustukseen tekisin.

   

   

  Ensiapua tilanteeseen hain tanssimalla valssia sohvamme kanssa. Lopputulos ei nyt kuitenkaan miellytä silmää, sillä tuo nurkka jää jotenkin niin tyhjäksi ja mielestäni sohva sopii paremmin tuon tauluseinän alle mitä tuo pieni taso.. Niinpä saankin siirtää sohvan takaisin siihen ja on keksittävä jotakin muuta, jolla saan helpotusta tähän tilanteeseen.

   

   

  Toinen ahdistusta aiheuttava tila on makuuhuone, sillä sekin on nyt liian pitkään näyttänyt samalta. Haluaisin ehkä jonkinlaisen rottinkisen sängynpäädyn, jolla saisin yhtenäistettyä olohuoneen ja makuuhuoneen sisustusta ja se toisi myös sellaista rauhoittavaa, luonnonläheistä fiilistä tilaan. Ehkä myös jotain pieniä muutoksia seinällä olevien taulujen kanssa… Makuuhuone on nyt mielestäni liian skandinaavinen muuhun sisustukseen verrattuna.

   

   

  Tällaisissa tunnelmissa tällä kertaa. Saako muuten kevät ja aurinko sinussa aikaan tällaisia tuntemuksia? Tiedätkö tällaisessa tilanteessa heti mitä haluat, vai pyöritteletkö sinäkin huonekaluja ympäriinsä tuloksetta? 🙂

  Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa