• You are currently viewing Poikien suosikki: kakka-lautapeli!

  Poikien suosikki: kakka-lautapeli!

  *Yhteistyö

  Pelit kuuluvat aikuisille ja lapsille

  Pelataanko teillä lautapelejä? Meillä pelataan, PALJON! Halusin nyt esitellä teille meidän suosikkipelit – pojat ovat  nimittäin aivan rakastuneet Tacticin Doodle Doo-lautapeliin, vapaasti suomennettuna siis kakkapeliin 😁💩

  Doodle Doo-peli on ihana sekä simppeli hyvä mielen peli – ja pieruhuumoria ylistävien poikien ykkösjuttu. Pelin ideana on siis kiteytettynä tämä: jokaiselle jaetaan eri värinen tussi. Valitaan yksi pelilauta. Pelaaja laittaa tussin aloitusalueelle, maskin silmilleen ja lähtee piirtämään muistin varassa suoliston sokkeloita. Kun kynä osuu suoliston seinään, vieressä oleva pelaaja pöräyttää pierutuyynyä. Nyt on seuraavan pelaajan vuoro. Toisella kierroksella pelaaja jatkaa siitä kohtaa mihin edellisellä kerralla jäi. Voittaja on se, joka saavuttaa kakkakikkareen ensimmäisenä.  Tää on meidän poitsujen ja heidän kavereiden mielestä ihan huippuhauska, eikä vaadi mitään suurempaa rakentelua ja pierutyyny kruunaa kaiken 😄

  Late Night Alias k-18

  Vähän varttuneempaan makuun toimii tällä hetkellä parhaiten Tacticin Late Night Alias k-18. Osa sanoista on ehkä vähän roisimpia kuin perinteisessä versiossa, ja lisäksi pelissä pelaajat pääsevät keksimään oma sanoja joissa luovan hulluudeen saa todellakin laittaa valloilleen😁 Me pelataan todella paljon aikuisten kesken, vähintään kerran viikossa, ja Late Night Alias k-18 on nyt hypännyt aikuisten pelihetkien suosikiksi.

  Pelejä arkeen ja juhlaan

  Meillä lautapelit ovat siis kovassa käytössä – ne natsaa perheiltoihin, ystävien illanistujaisiin, lauantaikahvien kylkeen ja vaikka rauhoitukseksi kiireisen päivän päätteeksi. Pelaamiseen ei tarvitse aina käyttää hurjasti aikaa, vaan pikainen peli piristää, mutta näiden parissa saa kyllä kulumaan sutjakkaasti tunnin jos toisenkin. Pääasiassa meillä on käytössä Tacticilta hankittuja pelejä, sillä niiden laadusta ei tarvitse kantaa huolta ja niissä on aina kunnon ohjeet mukana.

  Mitkä lautapelit toimii teillä? Onko uusia hittituotteita, vai ikivihreitä suosikkeja?

  Vastaa