• You are currently viewing Toukokuu – suurten valintojen äärellä

  Toukokuu – suurten valintojen äärellä

  Samalla, kun toukokuu tuo tullessaan sen ihanan fiiliksen lähestyvästä kesästä… Tuo se myös tullessaan ahdistuksen ja asettaa minut suurten valintojen äärelle.

  Olen tehnyt vuosia töitä päiväkodissa, mutta omien lasten syntymän jälkeen se työ ei enää ollutkaan se unelmieni työpaikka. Koin, että 8 tunnin työpäivät päiväkodissa hoitaen muiden lapsia verotti jaksamista ja kiinnostusta omia lapsia kohtaan.

  Siinä kohtaa tajusinkin onneksi tehdä valinnan ja jäädä kahden vuoden mittaiselle opintovapaalle.  Tänä aikana olen valmistunut Visuaalisen markkinoinnin koulutusohjelmasta ja perustanut oman toiminimen.

   

   

  Nyt vaan tilanne on se, että tämä kahden vuoden mittainen opintovapaa tulee päätökseen heinäkuun viimeinen päivä. Vaihtoehtoni ovat vähissä. Palata takaisin päiväkotiin tai irtisanoutua ilman uutta työtä ja säännöllisiä tuloja.

  Oman toiminimen liikevaihto on niin pieni, että sen varaan en uskalla jäädä ja kuka sitten maksaisi minun osuuden perheemme menoista, asuntolainasta puhumattakaan!

   

   

  Mutta katsoessani tätä kuvaa omista lapsista rantakalliolla, vailla murheita ja huolta huomisesta… Olen ymmälläni, miksi edes mietin, että asettaisin taas vakituisen työsuhteeni lasteni ja perheeni edelle. ♥

  Vastaa