• You are currently viewing Täydelliset juhlat, näin se onnistuu! Arvonta! ❤️

  Täydelliset juhlat, näin se onnistuu! Arvonta! ❤️

  *Sisältää yhteistyön

  Miten onnistuvat täydelliset juhlat?

   

  Classy!

  Juhlin omia kolmekymppisiäni 27. huhtikuuta. En ole aiemmin omia synttäreitäni kovin isosti juhlinut, ja nämä bileet olivat mulle hirveän tärkeä juttu. En tiedä onko joku muu stressaaja mitä tulee juhlien järjestämiseen – mutta minä ainakin olen. Sen lisäksi että todella iso joukko rakkaita ihmisiä pääsi juhliin mukaan, onnistuin valitsemaan omiin juhliin niin täydellisen pitopalvelun, koristeet ja esiintyjän, unohtamatta tietenkään juoma- ja herkkutarjoilua.

  Haluankin nyt jakaa teidän kanssa omat vinkkini sekä yritykset joiden tuotteista ja palveluista menen omalla kokemuksellani takuuseen. Juhlani olivat erittäin onnistuneet, mikä kuului iloisena puheensorinana, raikui nauruna ja näkyi loppuun saakka viihtyvinä vieraina. Paikalla oli ystäviä, serkkuja, sisarukset sekä omat kummini ja vanhempani.

  Aloita ajoissa

  Aloitin itse juhlien suunnittelun jo ajoissa, muistaakseni tammi- helmikuussa. Tein vieraslistan valmiiksi, valitsin päivän, vuokrasin juhlapaikan ja valitsin pitopalvelun. Pitkän pohdinnan jälkeen valikoin tilaksi vanhan elokuvateatterin alakerrassa olevan entisen ravintolan tilan.

  Ajoissa päätetty juhlapäivä mahdollistaa kutsujen lähettämisen ajoissa, joka maksimoi myös sen että kaikki kutsutut pääsevät paikalle. Ja hyvissä ajoin tehdyt valmistelut vähentävät stressiä – kaiken voi tehdä hiljalleen eikä tule hirveää rysää yhdelle viikolle.

  Pöydissä näkyvät ihanat Decora Housen kukkaservetit.

  Ruusukultaa ja kukkia Decora Housen koristetaivaasta

  Poikien äitinä en ole koskaan päässyt koristelemaan juhlia esimerkiksi kukin, ruusukullan tai pinkin sävyin. Pojat ovat sillä lailla perinteisiä poikia, että merirosvot ja ninjat ovat kyllä jyränneet kaikki hempeilyt. Mulla on vuosien takaa ikäviä kokemuksia koristeista jotka lahoavat käsiin, ilmapallot puhkeavat itsellään yms. Nyt juhlieni upeat koristeet tulivat Decora Houselta ja voi miten kauniit ne olivat. Tuotteet saapuivat hyvin nopeasti, ja laatu oli erittäin hyvää. Banderollit, pallot, kaitaliinat ja viirit olivat todella jämerää tekoa, ja kestävät vielä monet juhlat. Monien servettien tavoin nuo Decora Housen servetit eivät irrottaneet väriä, ja olivat myös niin hyvää laatua että kestivät kunnon taittelun.

  Illallisen nautimme ihan tavallisilta lautasilta, mutta kahvin ja iltapalan kohdalla olivat käytössä jo Decora Housen kertakäyttöastiat. Ne olivat niin kauniita, että ihan harmitti heittää pois, ja kestivät käyttöä todella hyvin. Decora Housen valikoima on aivan mielettömän suuri, joten sieltä löytyy niin lapsekkaaseen kuin aikuiseenkin makuun.

  PSSSST – kaikki Poikien Äidit jotka käyvät tykkäämässä Decora Housen Instagram-sivuista, ovat mukana mahtavan ruusukullan sävyisen koristepaketin arvonnassa!

  Ruusukultaa ja kultaa! Koristeet olivat piste iin päälle.
  Karkkibuffa ei todellakaan ole vain lasten juttu 😉 Kaikki kertakäyttöastiat, viiri, serpentiinit ja servetit olivat myös Decora Housen valikoimaa.

  Oodi Ahoska Cateringille!

  Ruoka aiheutti mulle aluksi aivan valtavasti päänvaivaa. Tein toissavuonna mieheni juhliin ruoat itse, ja se oli virhe. Ruoka oli silloinkin kyllä hyvää eikä loppunut kesken, mutta minä meinasin loppua. En siis suosittele tekemään itse juhlien tarjottavia. Seuraava pelkoni oli ruoan loppuminen. Olen ollut juhlissa joissa ruoka on loppunut kesken – ja se on sekä kurjaa että hieman noloa. Täytyy sanoa että murheet vaipuivat unholaan, kun Ahoska Cateringin Johannan kanssa suunniteltiin juhlien menu. Tajusin, että nyt on rautaiset ammattilaiset asialla – ja näin totesimme myös juhlissa.  Juhlissa joissa on tarkoitus tarjota alkoholia ja bailata myöhään, on hyvä olla kunnon ruoka. Ja vielä viimeisimpänä; sellaista ruokaa, josta jokainen löytää omaan makuunsa sopivia juttuja. Meidän ruoat tulivat Ahoska Cateringilta, joka palvelee siis koko Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueella.

  Menuun valikoitui uuniperunoita kinkku- ja kasvistäytteellä, savustettua lohta, sekä erittäin runsas salaattibuffet ja leipää. Oli ihanaa huomata, miten Ahoska Cateringin porukka panosti myös ruokien esillelaittoon. Kertaakaan ei tarvinnut itse käydä vinkkaamassa että hei pöydästä on jokin loppu, vaan tarjoilija oli ihan mahtavan skarppina. Ruokailun jälkeen astiat häipyivät tarjoilijan toimesta pöydistä aivan huomaamatta. Mun juhlafiilis kohosi kattoakin korkeammalle, kun kerrankin sain oikeasti ilman stressiä istua, nautti ystävien seurasta ja kaikki sujui ongelmitta. Uskon että tämä on monien äitien ”ongelma” – on niin harvoin tilaisuuksia, joissa me saisimme vain relata.

  Ruoka itsessään keräsi kehuja kaikilta, siis ihan kaikilta. Kaikki vieraat hakivat ruokaa myös lisää, eli tarjottavat eivät todellakaan loppuneet kesken. Monet kävivät vielä erikseen ottamassa pitopalvelun nimen ylös, jotta voivat käyttää samaa vastaisuudessa. Ahoska Cateringin ruokia pääsee muuten testaamaan myös heidän lounaskahvilassa, Laitilassa. Ruokien ja astiaston lisäksi heiltä saa vuokrattua myös juhlatelttoja (pystytyksen kanssa), jotka ovat ainakin kesän juhlissa ihan nappijuttu.

  Taikuri aikuisten juhliin? No todellakin!

  Juhlien ohjelmaan kuului ruokailun ja vapaan hengailun lisäksi beerpongia, karaokea ja Villen järjestetämä huikea visailu. Pelasimme siis joukueittain, ja voittajat palkittiin skumpalla. Illan huikein ohjelmanumero oli kuitenkin taikuri-mentalisti Marko Poskiparran show. Siis aivan mahtava ! Hän kyseli multa muutamia perusjuttuja ennen juhlia, ja oli rakentanut showsta kivan yksilöllisen. Osa vieraista suhtautui ajatukseen hieman skeptisesti – mutta ne ennakkoluulot rapisivat heti shown alussa.

  Marko Poskiparralla oli ihan mieletön taito saada yleisö otteeseensa – ja myös pitää se kontakti yleisön kanssa loppuun saakka. Usein puhutaan lavakarismasta ja valovoimaisista ihmisistä, ja Markossa oli juurikin sitä jotain – ihanaa positiivista energiaa sekä käsittämätöntä ajatustenlukua. Hän ei millään tavalla nolaa yleisöään, vaan osallistaa juuri sopivissa määrin. Huumorikin oli juuri sopivan hurttia, mutta ei kuitenkaan mennyt ”yli”. Temput olivat kyllä ihan tajuttomia, seuraava tunti shown loppumisen jälkeen me kaikki pohdittiin että miten ihmeessä Marko ne kaikki teki? Ja valitettavasti ehkä vähän ahdisteltiin itse taikuriakin aiheesta, sori siitä. Ihan muitta mutkitta voin suositella tätä ohjelmanumeroksi – ja olikin tosi kiva huomata että monen vieraan taskuun sujahti Poskiparran käyntikortti.

  Juomat ja herkut samasta paikasta

  Juomien hankintaa pallottelin pitkään, kunnes bongasin sivun nimeltä Netpris. Olin aiemmin miettinyt että tarjoaisinko juhlissa vain boolia sekä ruoan kanssa vähän viiniä, mutta suunnitelmat kokivat tässä aika muutoksen. Netprisin valikoima oli aivan mielettömän hyvä ja hinnat edulliset. Päädyin tilaamaan olutta, siideriä, lonkeroa, booliainekset sekä erilaisia viinejä. Boolista tuli ihanan kirpeä sitrus-mangobooli, ja se todella upposi vieraisiin.

  Netprisin snacksivalikoima oli myös ihan mahtava, joten samaa kyytiä saatiin väkerrettyä ihana karkkibuffa. Tilaaminen Netprisiltä on kivan simppeliä, kuljetus tuotteille tulee toisen firman kautta mutta sekin onnistui ongelmitta. Toimitusaika oli todella lyhyt, eli kesän juhlia ajatellen ehtii todellakin vielä tilaamaan. Lähetti toi paketin suoraan kotiovelle, eli ei tarvinnut tätä pientä juomalastia itse lähteä noutamaan mistään.

  Nämä kaikki yhdistettynä neljäänkymmeneen rakkaaseen ihmiseen tekivät täydelliset juhlat. Laulettiin, naurettiin ja ihan vähän itkettiinkin. Iltaviidestä yökahteen kestäneissä juhlissa oli meno ihan katossa loppuun saakka, ja mä jo mietin että mitkäs juhlat sitä seuraavaksi voisi järjestää, jotta saisi tämän ihanan porukan jälleen kasaan?

  Näillä eväillä on aika hyvä tallustaa kohti seuraavaa kymppiä, turha tässä mistään ikäkriiseistä huolehtia. Olen suunnattoman onnellinen kun niin moni pääsi juhlimaan mun kanssa – ja oli myös onnellinen siitä että hyvien tuotteiden ja palvelujen myötä mä sain myös itse nauttia juhlista rennoin mielin.

  Minä ja äiti – oltiin ihan samiksia.

  Tulevan kälyn kanssa testailtiin selfiekeppiä.
  Team serkut ja niiden herkut voitti visailun, palkintoskumppa avattiin tyylillä.
  Beerpong oli näissäkin juhlissa ihan hitti.
  Ihania salakuvia puhelin täynnä!

  Onko sulla tiedossa juhlia tulevalle kesälle?

  Kommentit

  1. Päivi Leinonen

   Omat 30v juhlat on 23.5. Meillä on iso mökki vuokrattu järven rannalta. Sinne tulee iso porukka minulle tärkeimpiä ihmisiä ja paljon lapsia. Siellä saunotaan ja grillataan jos sää sallii ☺️

  2. Pirjo

   Ei ole nyt tiedossa!

  Vastaa