• You are currently viewing Lapseni näytti keskisormea päiväkotikuvassa

  Lapseni näytti keskisormea päiväkotikuvassa

  Ei aivan julkaisukelpoisia kuvia

  Lapseni päiväkotiryhmässä työskentelevä lastentarhanopettaja on tuttuni, ja olemme myös kavereita Facebookissa. Tuossa vapun tienoilta häneltä kilahti Messengerin kautta viesti.

  Hän kertoi että ryhmässä oli samana päivänä otettu vappunaamiaisten kunniaksi kuvia koko jengistä. Iltapäivällä hän oli alkanut käymään noita kuvia läpi sillä ajatuksella, että voisi päivittää jonkin myös päiväkodin viralliselle FB-sivulle. Kiitos mun pienen norsupojuni, kuvista ei päätynyt sinne ainoatakaan.

   

  Hyvää vappuu ny sulleki!

  (Sain kuvan blurrattuna, kenenkään yksityisyyttä ei rikottu 😄)

  Ensimmäinen ajatus oli semmonen skidi hämmennys, sitten nauratti. Mun nelivuotias näyttää keskaria päiväkodissa otetussa kuvassa?! Ja niin – kaikkiaan neljässätoista kuvassa. Mitä tästä pitäisi ajatella? En edes tiennyt että lapsi osaa näyttää keskisormea. Ja oletettavasti tuon naamion alla on sellainen hullun innostunut virnistys.

  Ehkä häpeäisin jos osaisin, mutta lohdutan itseäni toteamalla: Well-behaved people seldom make history.

  Mites teidän lapset ovat onnistuneet edustamaan?

  Vastaa