• You are currently viewing Rokisti, boheemisti vai kasuaalisti – löydä oma tyyli stailauspalvelun avulla

  Rokisti, boheemisti vai kasuaalisti – löydä oma tyyli stailauspalvelun avulla

  Kaupallinen yhteistyö Dress Like Marie

  Auringonpaiste vaatii täydennystä vaatekaappiin

  Aurinkoinen kevät houkuttelee varustamaan myös vaatekaappia kesäisemmin vermein. Mulla menee pukeutuminen tosi kausittain, tykkään milloin mistäkin mutta muutamasta asiasta en enää tingi. En osta tuotteita jotka on teetetty esimerkiksi lapsityövoimalla tai joiden tuotantoketju ei ole läpinäkyvä – pyrin myös välttämään täysin turhia heräteostoksia, ja panostamaan vaatteisiin jotka ovat monikäyttöisiä. Olisi kiva kuulla suosituksia teidän luottokaupoista, mistä olette bonganneet parhaat tuotteet?

  Jokaiseen kokoon ja muotoon vaatteet saman katon alta

  Ja nyt mäkin voin tehdä suosituksen teille – nimittäin Dress Like Marie. Heillä on verkkokaupan lisäksi myymälät Vaasassa, Ahvenanmaalla, Bäckbyssä sekä Ruotsin Solletunassa. Eniten mua ilahduttaa se, että Dress Like Marielta saa hyvin tietoa tuotteiden alkuperästä, ja valikoima on todellakin laaja. Kokoja on pienistä suuriin ja tyylejä värikkäästä rokimpaan sekä ihanan boheemiin. Pääsin siis itse tutustumaan Dress Like Marien-verkkokaupan tuotteisiin, joista Dress Like Marien supermimmit kasasivat mulle paketin.

   

  Vaatteiden laadun huomaa viimeistään ensimmäisessä pesussa

  Mun paketista löytyivät pirteän punaiset housut, mustavalkoraidallinen Raakel-tunika sekä pilkullinen huivi. Housut muistuttavat erehdyttävästi farkkuja ja selkeästi kestävät käyttöä, mutta ovat ihanan pehmeät ja tulevat kivan ylös. Tunikaa saa muovattua moneen malliin, ja sitä voi käyttää niin housujen, leggingsien kuin sukkahousujenkin kanssa. Yksilöllistä palvelua on tässä firmassa tarjolla kaikille – ei ihan itsestäänselvää nykypäivänä. Vaatteiden laatu vaikuttaa hirveän hyvältä – monet kirkkaan väriset housut haalistuvat jo ensimmäisestä pesusta alkaen, samaten tummat vaatteet muuttuvat harmahtaviksi, mutta nämä eivät.

  Tee stailaustesti ja löydä oma tyyli

  Shoppailusta saa vielä huimasti paremmat fiilikset, kun asiantuntevat työntekijän etsivät just sun muotoihin, väreihin ja mieleen sopivia tuotteita. Harvoissa verkkokaupoissa on mahdollista saada yksilöllistä palvelua, mutta täällä se on viety ihan next levelille, Dress Like Marie tarjoaa nimittäin online-stailauspalvelua. Kokeneet stailistit analysoivat testin ja saat henkilökohtaisesti räätälöidyn testituloksen ilmaiseksi. Testin täytät muutamassa minuutissa, se ei vaadi rekisteröitymistä eikä siinä ole ostopakkoa.

  Mulla on seuraavaksi kiikarissa tilata tämä Dress Like Marien kimono – sopii hyvin hellepäiville hihattoman mekon päälle, estämään auringonpolttamat (t:albiino).

  Arvon Instagramin puolella ylhäällä kuvassa näkyvän näyttävän, Dress Like Marien riipuksen. Arvonta suoritetaan jo äitienpäivänä – kannattaa käydä nopsasti osallistumassa!

   

   

   

   

  Vastaa