• You are currently viewing Mitä haluan elämältä?

  Mitä haluan elämältä?

  Viimeisestä blogipostauksesta on nyt vajaa viikko ja nämä päivät ovat olleet tietyllä tavalla henkisesti raskaita. Kysyn päivittäin itseltäni sen saman kysymyksen. Mitä haluan elämältä? Ja vastaan joka päivä samalla tavalla.

  Kokonaisvaltaista perheen hyvinvointia, aikaa lapsille, tehdä tulevaisuudessa työtä, jota rakastan ja jota kohtaan tunnen suurta intohimoa. Tällä hetkellä se siis tarkottaisi oman yrityksen eteenpäin viemistä uusille urapoluille. Lisäksi haluaisin myös omalta osaltani tuoda ”pöytään” sen tietyn rahallisen summan kuukaudessa, jolla maksettaisiin perheen asumiskustannukset, ruokakulut ynnä muut menot. Tämän puolestaan mahdollistaisi se elokuinen töihinpaluu.


  Viime syksynä napattu kuva kotikaupunkini lenkkipolun varrelta.

  MUTTA,
  aika on rajallinen ja jos valitsen töihinpaluun, illan tunnit eivät riitä sekä yrityksen kehittämiseen, että perheen kanssa olemiseen.

  MITÄ HALUAN ELÄMÄLTÄ?
  Palata menneeseen eli mennä aamulla tiettyyn kellonaikaan töihin ja tulla iltapäivällä väsyneenä päiväkodin kautta kotiin ja tehdä lapsille ruokaa. Olla siinä uskossa, että joku Hyvä Haltijatar soittaa ovikelloa ja tarjoaa minulle oman yrityksen ja kaiken valmiina tarjottimelle aseteltuna.

  Vai uskoa omiin kykyihini ja siihen, että onnistun! Työskennellä tulevaisuudessa oman yrityksen kautta, joka mahdollistaa tietyiltä osin vapaat työajat ja sen, että jos maanantai aamusta klo 06:30 ei huvita niin ei tarvitse. Töihin menon sijaan voisin vaikka hypätä lenkkareihin, juosta tunnin metsäpoluilla ja siellä inspiroituneena avata koneen vasta klo 08:00. Tai kuten tässä alla olevassa kuvassa, lukea lapselle vielä sen yhden kirjan ja vasta sen jälkeen alkaa tehdä lähtöä päiväkotiin ja aloittaa omat työt.

  Mitä sinä haluat elämältä? Oletko sinä tällä hetkellä siinä onnellisessa asemassa, että sinulta löytyy elämästä ja ympäriltä kaikki se mitä haluat? Vai onko sinullakin unelmia, joita haluaisit lähteä tavoittelemaan, mutta tietyt asiat jarruttavat matkaasi?

  Vastaa