• You are currently viewing Pojat testasivat Tivoli Seiterän – hitti vai huti?

  Pojat testasivat Tivoli Seiterän – hitti vai huti?

  Pojat pääsivät äitienpäivänä testaamaan Tivoli Seiterän tarjonnan

  Olin osan äitienpäivästä paikallistoimituksen päivystysvuorossa, mutta sain onnekseni nauttia myös parhaat palat äitienpäivästä. Aamulla sain lasten tekemiä iki-ihania paketteja ja kurvattiin brunssille mummilaan, jonka jälkeen oli vuorossa todella odotettu reissu Tivoli Seiterään.

  Hupia pienistä isoihin!

  Tivoli Seiterä oli siis 7-12.5 Raumalla, Karin kentällä, eli me suoritimme hupailumme melko viimetipassa. Tänään Tivoli Seiterä pakkaa kimpsut ja kampsut, suunnaten seuraavaksi Saloon ja sieltä taas Lohjalle josta jälleen eteenpäin. Tivoli Seiterän kiertueaikataulun voit tsekata täältä – meidän jengi ainakin suosittelee lämpimästi, oli nimittäin aivan älyttömän hauska reissu. Vempaimia löytyi ihan jokaiseen makuun, pari oli turhan hurija jopa mun miehelle eli oikeasti aivan räävittömiä, ja sitten löytyi rauhallisia laitteita myös perheen pienimmille.

  Ainoa miinus päivään oli koleahko ilma – mutta kummasti vilu unohtui vauhdin hurmassa. Oma pää ei kestä kovinkaan hurjia vauhteja, joten osan ajasta seurailin kun muut hurvittelivat laitteissa, ja lasten ilo oli jotain niin mieletöntä että sydämestä vihloi.

  Työntekijöillä yhtä hyvä flow kuin asiakkailla

  Oli muuten tosi mukavaa huomata myös, että Tivoli Seiterän porukka panostaa asiakaspalveluun. Monesti olen tivoleissa ja huvipuistoissa törmännyt hirveän tympeään palveluun, mutta täällä oli ilo ylimmillään myös työntekijöillä. Lisäksi tuntuivat olevan supertarkkoja turvallisuuden suhteen ja (tupla)tarkistivat todella pedantisti turvavaljaita sekä turvavöitä, ja sekös lämmitti äidin mieltä.

  Pojoja siisteydestä – jopa lapsen mielestä

  Isot pojot Tivoli Seiterälle myös siitä, että tivolin alueelle pääsevät vanhemmat halutessaan ilman ranneketta, ja päivän voimassa olevan rannekkeen kanssa voi myös vapaasti poistua alueelta ja palata vielä takaisin huvittelemaan. Välissä käytiin Tivolin kioskilla tankkaamassa vatsat täyteen hampurilaisia, ja siinä pisti silmään roskattomuus. Jopa keskimmäinen meidän pojista huomautti että ”äiti täällä on tosi siistiä”, ja myös vessoissa mentiin samalla linjalla.

  Tivolireissussa venähti tunti poikineen, ja kotona mut komennettiinkin sänkyyn lepäämään. Ovikin laitettiin visusti kiinni, pissallekaan ei sopinut mennä 😀 Vajaan tunnin kuluttua mut tultiin hyvinkin kohteliaasti toivottamaan olohuoneeseen, jonne pojat olivat isin kanssa kokanneet pizzaa, salaattia ja mansikka-vadelmakakkua.

  Summa summarum – äitienpäivä oli ihana ja onnistunut, ja Tivoli Seiterä oli HITTI!

  Vastaa