• You are currently viewing Yrittäjyydestä…miten se kaikki alkoi VIDEOPOSTAUS

  Yrittäjyydestä…miten se kaikki alkoi VIDEOPOSTAUS

  Meiltä on paljon kyselty yrittäjyydestä. Mitä me oikein tehdään ja miten kaikki alkoi. Ollaan sitä jo joissain lehtihaastattelussa avattukin, mutta ajateltiin nyt tämän vloggaamisen alkutaipaleella kertoa siitä lisää.

  Ajateltiin avata vähän ovia kulisseihin. Mitä on poikien äidit ja meidän työ? Entä meidän arki?

  Olisi hauska saada teiltä ideoita videoihin. Tavoitteena olisi tehdä näitä nyt säännöllisesti. Mukaan tulee poikien haastevideoita meille äideille (odotamme kauhulla) ja haluaisimme myös haastatella kiinnostavia äitejä, ehkä yrittäjiä ja poikien äitejä. Jos tunnet jonkun kiinnostavan, niin vinkkaa meille.

  Lue myös: Lanserausjuhlat

  Mutta nyt…

  Miten se kaikki alkoi

  Muistakaa tilata Poikien Äitien kanava!

  Vastaa