• You are currently viewing Poikien lempivärit yllättävät -katso poikien värikkäät kumisaappaat

  Poikien lempivärit yllättävät -katso poikien värikkäät kumisaappaat

  Poikien värikkäät kumisaappaat. Kaupallinen yhteistyö: Berner Oy

  Yhä vieläkin näkee keskustelua ja pohdintaa siitä, että mitkä ovat poikien ja mikä tyttöjen värejä. Sinäänsä keskustelu on perin kummallista, koska eikös kaikki värit ole meidän kaikkien värejä? Omaan korvaani koko keskustelu on hyvin vanhanaikaista.

  Jos halutaan tietää mistä väreistä pojat ja tytöt tykkäävät, niin pitäisi kai kysyä sitä lapsilta itseltään. Tykkääminenkään tuskin tekee mistään väristä kenenkään väriä, makuja kun on monia.

  kumisaappaat lapsille

  kestävät kumisaappaat

  Poikien lempivärit

  Me kysyimme muutamallakin eri gallupilla TEILTÄ, poikien äideiltä, että mikä on poikien lempiväri. Voittaja väri ei suinkaan ollut sininen, vaikka toki moni poika tykkäsi siitäkin. Eikä trendikkäästi pinkki, vaikka pinkin värin suosio on silmin nähtävissä poikien keskuudessa.

  Molempien galluppien voittajaksi ylsivät samat värit PUNAINEN ja VIHREÄ

  Hyvänä kakkosena ja kolmosena tulivat PINKKI ja SININEN

  Voittajat olivat siinä mielessä yllätyksiä, että punaista ja vihreää harvoin nostetaan näissä keskusteluissa esille. Yleensä puhutaan sinisestä vanhanaikaisena poikien värinä ja pinkistä trendikkäänä uutena tuulena. Selvästi suurin osa pojista kuitenkin tykkää punaisesta ja vihreästä. Nämä värit voittivat ylivoimaisesti.

  Värejä poikienkin vaatteisiin

  Onneksi  eri merkit ja kauppiaat alkavat heräämään poikien halukkuuteen pukeutua värikkäisiin vaatteisiin ja kenkiin. Pojillekin alkaa pikkuhiljaa löytymään kaikenlaisen värisiä vaatteita ja kenkiä.

  Pienten lasten kohdalla ei ole merkitystä onko vaate poikien vai tyttöjen osastolta, mutta kun ikää tulee lisää, niin erilaiset leikkaukset ja kuosit alkavat kiinnostamaan poikia ja tyttöjä. Monet mallit istuvat vain tytöille, tai toisinpäin, ihan jo kropan mallin vuoksi. Tästä syystä on hyvä, että värejä saadaan tarjolle molempiin mallistoihin.

  värikkäät kumisaappaat

  hyvät kumisaappaat

  Poikien värikkäät kumisaappaat

  Jotenkin sitä toivoisi, että tässä muuttuvassa yhteiskunnassa annettaisiin pojille mahdollisuus tykätä väristä kuin väristä. Mitään väriä ei arvotettaisi toisen yläpuolelle sillä perusteella, että onko siitä tykkääminen vanhanaikaista vai nykyaikaista. Ja ne lempivärit olisivat lasten omia, eikä meidän äitien valitsemia.

  Ollie ja Oscar saivat valita itselleen lemppariväreistään kumisaappaat. Kesä on tulossa, mutta metsäretkillä ja mökillä käytämme saappaita kesälläkin. Edelliset saappaat olivat molemmilla tummansiniset. Minusta oli kiva saada eteiseen iloisen väriset saappaat vaihtelun vuoksi. Ollie valitsi Viklan fuksia/oranssi väriset saappaat ja Oscar lime/mustat saappaat.

  Nyt kun me yritämme elää ekologisemmin, niin pidän suuressa arvossa sitä, että kumisaappaat kestävät kulutusta. Poikien Äidit kyllä tietävät, että jopa kumisaappaat saadaan hajoamaan poikien kulutuksella nopeasti, muista kengistä puhumattakaan. Kestävämmät saappaat kuitenkin kestävät myös poikien raisun kulutuksen. Niiden hankkiminen on siis ekoteko.

  Nokian Jalki­neiden kumisaappaat ovat mark­ki­noiden parhaita kumi­saap­paita. Jokainen saapas on kovaan käyttöön suun­ni­teltu jalkine, jossa yhdistyy suoma­lainen huip­pu­muo­toilu ja yli sadan vuoden kokemus. Kumisaapas mallis­tosta löytyy kumisaappaita kesäkäyttöön sekä talvikäyttöön. Ja mikä parasta, värivalikoimaa kyllä riittää! KATSO KUMISAAPAS MALLISTOA

  Minkä väriset saappaat teidän pojat valitsisi?

  Kommentit

  1. Marja Väätäinen

   Kirkkaan vihreat💚🍀

  Vastaa