• You are currently viewing Nämä tuotteet, niillä onnistuin -Curly Girl Method

  Nämä tuotteet, niillä onnistuin -Curly Girl Method

  Curly Girl Method tuotteet antoivat minunkin kiharalleni ryhtiä ja siisteyttä!

  Curly Girl Method villitystä on ollut hauskaa seurata. Vaikka en ole täysin itse methodia noudattanutkaan, olen löytänyt methodista ne omaan tukkaani sopivat palaset ja saanut siten tukkani voimaan paljon paremmin kuin ennen. Kiharakin on sileämpää nyt.

  Laitoin vähän aikaa sitten Poikien Äitien Instagramiin kuvan kiharoistani, joihin olen nyt TODELLA tyytyväinen ja sain paljon kyselyitä teiltä yksityisviesteillä, että millä tuotteilla olen nämä kiharat aikaansaanut. Ajattelin kertoa ne nyt täällä, kuvien kera. Nämä Curly Girl tuotteet toimivat minulle.

  Poikien tukkaan olen noudattanut vielä tästäkin kevennetympää menetelmää. Ihan vain vaihtanut shampoot ja hoitoaineet sopiviin ja käyttänyt enemmän hoitoainetta, kuin ennen. Se on riittänyt siistimään poikien kikkaroita.

  Lue myös: Curly boy method, kiharat vähän helpommin

  Millainen tukka?

  Ensin pitää lähteä liikkeelle siitä, että millainen tukka sinulla on? En usko, että  Curly Girl Method toimii kaikille hiuslaaduille. Toinen tukka tarvitsee kosteutta enemmän ja toinen ei taas siedä paljon erilaisia aineita. Suoraan tukkaan on myös turha lähteä hakemaan kiharaa millään methodeilla, lopputulos on vain epäsiisti nuudelitukka tai takkukasa.

  Tietysti hiuksia voi yleisesti hoitaa hyvillä tuotteilla, vaikka olisi suorakin tukka.

  Oma tukkani on sellainen hentonen ja aina ollut päältä pörröinen sekä kuiva. Tukkaa on paljon, mutta yksittäinen hius on ohut.  Tukkani on alta suorempi ja päältä kiharampi. Nämä kehumani tuotteet siis sopivat todennäköisesti saman tyyppiselle hiukselle, kuin minulla on. Mutta kuten aikaisemmin jo kirjoitin, on jokaisen tukka tietysti erilainen.

  Kaikki nämä eivät ole Vegaanisia, mutta kun nämä purkit olen loppuun kuluttanut, aion hankkia loputkin tuotteet Vegaanisena. Merkitsen tähän myös sen, että mitkä tuotteet ovat sitä jo nyt.

  Curly Girl Method tuotteet, jotka minä nappasin?

  Curly Girl Method tuotteet
  Tässä kaikki käyttämäni tuotteet (paitsi muotovaahto)

   

  1. Ensin pesin hiukset XZ persikkanektariini shampoolla. Se on siis sulffaatiton ja silikooniton, eli sopii paremmin kiharalle tukalle. Aion korvata tämän seuraavaksi Varpu-sarjan shampoolla, siinä ainakin lukee vegaaninen. Eikä ole testattu eläimillä.

  2. Sen jälkeen laitoin hiuksiin muutamaksi minuutiksi Varpu Avocado hoitoaineen, puristelin sitä hiuksiin ja huuhtelin pois. Tästä hoitoaineesta olen tykännyt kovasti ja se on pehmentänyt meidän poikienkin hiuksia hyvin.

  3. Tässä välissä puristelin kiharoita ja painelin muutamia kertoa T-paitaan. Sitten lisäsin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Minulla käytössä XZ sarjan suklaa-vanilja hoitosuihke. Aion korvata tämänkin Vegaanisella.

  4. Tämän jälkeen painelin kiharaa T-paitaan. Eli kuivasin ylimääristä kosteutta pois.

  5. Tämän jälkeen levitin pää alaspäin tukkaan Gyadan muotoiluvoiteen, mikä on tarkoitettu kiharalla tukalle ja on vegaaninen. Puristelin kiharaa reippaasti.

  6. Perään vähän muotovaahtoa, missä kevyt tuki. (siitä ei nyt ole kuvaa, mutta käy mikä tahansa muotovaahto). Puristelin kiharaa pää alaspäin.

  7. Viimeisenä laitoin reilusti Gyadan kiharageeliä. Se on myös vegaanista. Tämä geeli oli varmasti omalla kohdallani se yksi tärkeimmistä löydöistä, jotta kihara pysyy siistimpänä.

  8. Annoin hiusten olla noin 10 minuuttia.

  9. Kuivasin föönillä ensin kaukaa tuuletellen hiuksia, jonka jälkeen diffuuserilla läheltä kuivattaen. Pää alaspäin, kiharat diffuuseriin asetelleen.

  10. Kun hiukset oli täysin kuivat, niin annoin hetken jäähtyä. Tämän jälkeen rikoin geelikuoren hellästi hiuksia heilutellen ja haroen. Apuna voi käyttää halutessaan hiusöljyä, mutta minä olen saanut geelikuoren rikottua nätisti ilman sitäkin.

  VALMIS!

  Tässä vielä kuvia kiharan kehityksestä:

  Lähtötilanne oli tämä. Käytössä sopivat shampoot+hoitoaineet. Tehty yksi hiusnaamio. Tästä on aikaa nyt noin 2kk.

  Jatkoin hoitavien tuotteiden käyttämistä… oikeat shampoot ja hoitoaineet, sekä kuivaus T-paitaan. Noin 1kk sitten

  Tein lisää hoitoja hiuksiin. Kiharat vain tiivistyi koko ajan, eikä näyttänyt enää kivalta. Lähinnä limaisilta. Pari viikkoa sitten näyttivät tältä. Halusin kiharan isompiin osioihin, joten piti ottaa tuotteita lisää käyttöön. Nimenomaan muotoiluun.

  Näiden jälkeen otin nämä loputkin tuotteet (lähinnä muotoiluun) käyttööni ja heti näyttää paremmalta (jutun ihan eka kuva)! Kannattaa kokeilla, jos jollakulla toisellakin on ongelmia kiharan tiheyden kanssa.

  Kommentit

  1. Joopa joo

   Jutusss unohtui mainita, että kirjoittaja saa rahakorvauksen kaikista mainostamistaan tuotteista. Jonka jälkeen kukin voi miettiä, miten paljon näihin maksettuihin juttuihin kannattaa uskoa.

   1. Jonna

    Nämä tuotteet eivät ole mitään mainostuotteita. Me merkitsemme Poikien Äidit blogikirjoituksissamme AINA asianmukaisesti kaupalliset yhteistyöt. Jos tuote on saatu ja/tai siitä on saatu rahallinen korvaus, niin tekstin heti alussa on maininta: Kaupallinen yhteistyö. Tässä kyseisessä tekstissä mainitut tuotteen on itse ostettu omalla rahalla, eikä niistä ole kukaan maksanut yhtään mitään minulle. Vaikka törmäisit Kaupalliseen yhteistyöhönkin, niin ainakin meidän blogien kohdalla voit silti luottaa tuotteen arvosteluun, sillä emme edes tee kaupallisia yhteistöitä kuin tuotteiden/firmojen kanssa, joita voimme aidosti kehua.

  Vastaa