• You are currently viewing Illat yhtä lasten harrastusrumbaa -äiti taksikuskina

  Illat yhtä lasten harrastusrumbaa -äiti taksikuskina

  Olihan se tietysti odotettavissa, että lasten harrastusrumbaa tulee minunkin elämäni joskus vielä olemaan, kun näin monta lasta menin tekemään. Silti se ihan vähän myös yllätti, miten paljon se rumba sitoo ja vie lähestulkoot kaiken vapaa-ajan. Me olemme mieheni kanssa vielä ”valinneet” helppoja lajeja lapsille, sellaisia minne voi kesällä mennä fillarilla ja ei ole isoja kasseja kannettavana. Silti, voi silti… ihan hirveätä kiitoa koko ajan.

  Lue myös: Lasten harrastaminen kohta vain rikkaille

  Meilläkin on niitä iltoja muutaman kerran viikossa, että Pekka on töissä yön, sillon koko kuljetusrumba sattuu minulle. Jos on oikein aktiivinen harrastuspäivä, pitää minun olla kolmessa paikassa yhtä aikaa. Silloin joku lapsista vähän myöhästyy treeneistään tai joku joutuu odottelemaan hakua jossain pidempään. En edes viitsi miettiä, kuinka paljon bensaa menee viikossa siihen, kun suhaan lapsia harrastuksesta toiseen. Hermoista puhumattakaan…

  kitara ja poika
  Oscar soittaa kitaraa puistossa

  Meillä pitää ja saa harrastaa

  Lastenharrastusrumbaa pitää meidän talossa aikuisten vaan sietää. Meidän perheessä on sellainen sääntö, että yksi urheiluharrastus pitää kaikilla olla. Voi kuulostaa hurjalta jostakusta sellaisesta, joka ei pidä urheilusta. No tietysti meillä ei tätä sääntöä voisi olla, jos perheessä olisi selvästi sellainen lapsi joka ei urheilusta pitäisi. Kaikki kuitenkin tykkäävät tosi paljon liikunnasta. Tämä sääntö on luotu niitä lapsiamme silmällä pitäen, joilla laiskuus ottaa helposti vallan ja vaikka onkin kiva liikkua, on vielä kivempi pelata vain pleikalla. Eli meillä pleikalla saa pelata ja kännykän pitää vain, jos on se yksi liikuntaharrastus missä käy.

  Lue myös: Poikien makeimmat harrastukset- TOP 10

  Pääasiassa, vaikka lasten harrastusrumbaa ei pysty välttämään ja se on melkoista, nautin tosi paljon lasteni harrastuksista. Yksi kivoimmista jutuista mitä tiedän, on kesä ja futiskentän laidalla pelin katsominen. Oman pojan kannustaminen. Odotan innolla myös sitä, että kitaraa soittava Oscar soittaa minulle ekan kerran jonkun kokonaisen biisin. Kuskaan häntä mielelläni vaikka 10 vuotta kitaratunnille, että saan joskus kokea vielä sen.

  Arvaatko kuinka monta harrastusta on Sannan ja mun lapsilla yhteensä? Videossa se lasketaan ja mietitään muutenkin äitien roolia taksikuskina. Mieluista, mutta raskasta roolia.

  Ihana arki

  Kaikesta arjen kaaoksesta ja harrastusrumbista huolimatta, nautin kovasti tästä ajasta! Tämä on aivan ihanaa aikaa. Varsinkin, kun meidän arjen kiireettömyyttä mahdollistaa se, että teen kotona töitä. Voin vain kuvitella millaista olisi meno, jos olisin vielä tavallisessa päivätyössä. Tai en, olenhan minä senkin kokenut ja en halua kuvitella sitä edes enää…

  Tämä on just hyvä näin! Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

  Vastaa