• You are currently viewing Lapsiperheen kaupunkiloma Tampereella

  Lapsiperheen kaupunkiloma Tampereella

  Kaupallinen yhteistyö: Särkänniemi & Solo Sokos Hotelli Torni Tampere

  Meidän perheen yksi kesäperinteistä on autolla seikkailu jossain päin Suomea. Olemme muutaman kerran matkanneet asuntovaunulla, mutta tulleet siihen tulokseen, että meidän perhe nauttii enemmän lomailusta, johon kuuluu hotelliaamiainen ja pehmeä sänky.

   

  VAUHDIKAS PÄIVÄ HUVIPUISTOSSA

  Matka alkoi tiistai aamuna kotona syödyn aamupalan jälkeen. Suuntasimme auton keulan kohti Tampereen Särkänniemeä. Navigaattori lupasi matka-ajaksi parin tunnin reissua, joka sujuikin ilman sen suurempia vankumisia ja vinkumisia, sillä lapset odottivat Särkkistä kuin kuuta nousevaa.

  Meillä oli päivää varten rannekkeet, jotka mahdollistivat käynnit jokaisessa Särkänniemen kohteessa. Se oli helppoa ja miellyttävää, kun ei tarvinnut lapsille missään kohtaa tuottaa pettymystä ja sanoa, että meillä ei ole pääsylippuja sinne tai tuonne…

  Aloitimme päivän ihastellen Koiramäen eläinpuiston asukkaita. Syötiin herkulliset buffet lounaat Maisemaravintola Välkkeessä. Ihasteltiin kaloja ja kilpikonnia Akvaariossa. Leikittiin Angry birds Landin seikkailuradalla. Pyörittiin laitteissa, vedettiin naruista ja nautittiin pullakahvit Näsinneulassa Tampereen maisemia ihaillen.

   

  Kun kello lähenteli viittä alkuillasta, tuntui erittäin ihanalta, että oltiin varattu hotellimajoitus ihan muutaman minuutin automatkan päästä sen sijaan, että olisimme sulloutuneet väsyneiden lasten kanssa pariksi tunniksi autoon ja ajettu kotiin.

   

  KERRANKIN RIITTÄVÄSTI NUKKUMATILAA JOKAISELLA!

  Useimmiten hotellihuoneet on suunniteltu niin, että siellä on parisänky ja avattava vuodesohva, mikä kuitenkin meidän tapauksessa tarkoittaa sitä, että yksi lapsista potkii yön aikana meidän kylkiluita nukkuessaan välissämme. Onneksi Tornissa oli mahdollisuus huoneeseen, jossa jokaisella oli kunnolla tilaa nukkua. Meillä oli huoneet, joiden väliovi mahdollisti kahden huoneen käytön samanaikaisesti. Sen lisäksi, että saatiin hyvät yöunet vartalon mukaan muotoutuvissa sängyissä, oli meillä käytössä myös kaksi kylpyhuonetta! Siis vitsit mitä luksusta 5 henkisen perheen aamutoimissa!

  Sillä aikaa kun me aikuiset nautimme monipuolisesta ja herkullisesta aamupalasta, antoivat pojat leikkihuoneen pomppulinnalle ja muille aktiviteeteille arvosanaksi 5/5.

  Vanhat veturitallit osana upeaa hotellikokonaisuutta sai lasten mielikuvituksen valloilleen. Tässä pihapiirissä olisi voinut leikkiä vaikka mitä.

   

  Nämä yksittäispakatut aamupalapuurot hurmasivat söpöydellään.

   

  Aina ei tarvita kalliita viikon – kahden pituisia ulkomaanmatkoja rentoutuakseen arjen kiireiden keskellä.
  Taas tuli todettua, että jo tällainen pieni vuorokauden mittainen kaupunkiloma poissa kotoa, pesukoneen ja keittiön ruoanlaittopuuhien ääreltä virkistää mieltä.

  Vastaa