• You are currently viewing Autotallin uusi elämä

  Autotallin uusi elämä

  Ajattelin tällä kertaa esitellä teille talomme kellarikerroksessa sijaitsevan vanhan autotallin, joka on vuosien saatossa muuttunut autotalli käytön jälkeen ensin miehen verstaaksi / työskentelytilaksi ja nyttemmin 8-vuotiaan poikamme valtakunnaksi.

  Silloin kun muutosta lähdettiin suunnittelemaan, oli selvää, että pinnat on laitettava vaaleiksi. Tilassa on kyllä kaksi ikkunaa, mutta ikkunoiden pienen koon vuoksi luonnonvaloa pääsee normaalia vähemmän sisään. Varsinkin pimeimpinä talvikuukausina.

  Kun pinnat oli uusittu, kiitos ahkeran mieheni, oli minun vuoroni aloittaa lempipuuhani parissa. Oli siis vuorossa huoneen sisustus.

  Sain pojalta hyväksynnän turkoosin värin käytöstä, jonka jälkeen hankin tekstiilit ja tartuin saksiin ja aloin askarrella viirinauhoja paperista. Niillä saa edullisesti ja helposti luotua leikkisän ja kodikkaan tunnelman. Ja pienellä budjetilla on tätä tilaa sisustettu muutenkin.
  Facebookin lahjoitetaan osastolta löytyi uusi Ikean MALM – sängynrunko ja paikallisesta sisustusliikkeestä bongasin tuon pyörillä olevan vanhan työkalulaatikon, jonka mies maalasi valkoiseksi.

  En tiedä haaveilinko minä vai pojat enemmän lasten omasta tv / pleikkari nurkkauksesta, mutta oli kyllä ihan super idea tehdä tähän tilaan sekin. Lapset viihtyvät nyt todella hyvin tässä alakerran tilassa. Eikä pelkästään tv:n takia. Tässä huoneessa on myös hyvin lattiatilaa vaikka minkälaisille Lego kaupungeille.

  Lapsiperheessä ei kai koskaan voi olla liikaa tilaa, joten nyt  minulla onkin työnalla tehdä myös tämän huoneen viereisestä tilasta kodikas leikkitila lasten käyttöön.

   

  Vastaa