• You are currently viewing Kesän kuulumisia ja mitä syksy tuo tullessaan..

  Kesän kuulumisia ja mitä syksy tuo tullessaan..

  Koko perheen yhteinen kesäloma lähenee loppua. Mitä me ollaan kesän aikana tehty? Mitä syksy tuo tullessaan?

  Lapsia ei ainakaan ole säät haitanneet. He ovat uineet ja saaneet vaikka minkälaisia leikkejä aikaiseksi mökkirannassa.  Myös meidän nuorin on rohkaistunut vesileikkeihin ja halunnut innokkaasti mukaan isoveljien leikkeihin.

  Tehtiin myös useamman päivän matkailu halki Suomen kun lähdettiin hetken mielijohteesta ajamaan Rovaniemelle katsomaan, mitä joulupukille näin kesän aikana kuuluu. Pukki oli paikalla ja tapaamisesta jäi koko perheelle todella hyvä mieli. Kilometrejä kertyi noin 2000 ja matkalla tuli pysähdyttyä niin sukulaisten luona, kuin mökillä kesälomaa viettävän ystäväperheenkin luona.
  Meidän lapset ovat tottuneet reissaamiseen, joten tällainen automatkailu sujui mutkattomasti ja lukuisia tuntemattomia leikkipuistoja tutkien.

  Itselläni on tänä kesänä ollut haasteita rentoutua. Olen kyllä osannut ottaa rennosti, nukkua pitkiä yöunia ja unohtaa mitä viikonpäivää eletään, mutta tasaisin väliajoin mieleeni on hiipinyt tuleva syksy ja miten tulevaisuuden työkuviot rakentuvat.

  Olen kyllä kertaalleen jo päättänyt, että lopetan niiden stressaamisen ja palaan elokuussa tekemään 30 tuntista työviikkoa vanhaan työpaikkaan. Siinä samalla rakennan omaa yritystä eteenpäin ja katselen uusia työmahdollisuuksia. Tämä päätös ei kuitenkaan tunnu niin hyvältä miltä se voisi tuntua ja osa kesälomapäivistä onkin mennyt työhakemuksia tehdessä…
  Mutta, jos jotain elämässä haluaa, sen eteen on tehtävä töitä, joten olen ollut valmis uhraamaan osan lomapäivistä työnteolle ja uusien uramahdollisuuksien kartoittamiselle.

  Mutta kesää on vielä jäljellä ja lämpöäkin taas luvattu, joten yritän saada työasiat taas taka-alalle ja nauttia parhaani mukaan. ♥

  Vastaa