• You are currently viewing Miksi PowerPark on Suomen paras huvipuisto?
  pojat Power Parkissa

  Miksi PowerPark on Suomen paras huvipuisto?

  Kaupallinen yhteistyö: PowerPark. Suomen paras huvipuisto.

  Meillä on tapana käydä poikien kanssa huvipuistossa vähintään kerran vuodessa. Näin isolle perheelle se on aika kova paukku rahallisesti, mutta se raha säästetään vaikka väkisin. Lasten ilo huvipuistossa on jotain sellaista, mitä ei voi rahalla ostaa.

  Jokaisella meillä on varmaan ne omat jutut, mitä kesälomalla toteutetaan säännöllisesti. Huvipuiston lisäksi, me käydään joka kesä ainakin kerran mökillä. Tänä kesänä toivon meidän ehtivän sinne enemmänkin. Jos rahan puolesta onnistuu, niin yksi vesipuistokäynti tehdään myös. Muuten ollaan ja viihdytään kotona.

  Lue myös: Thaimaa kesällä. Hitti vai huti? 

  Tänä kesänä oli ihan ekstraa meidän ulkomaanmatka Thaimaahan. Se oli sellainen ylimääräinen 40v lahja minulle ja Pekalle. Se oli kyllä ihana ja ikimuistoinen reissu.

  Mitkä on teidän muiden kesän -must- jutut?

  Power Park
  Maailmanpyörä

  PowerPark -edullinen ja siisti

  Nyt pääsimme PowerParkkiin yhteistyön merkeissä, mutta olisimme sinne suunnanneet tänä kesänä joka tapauksessa. Kävimme siellä viime kesänä ekaa kertaa ja en usko, että meille kelpaa jatkossa enää muut huvipuistot Suomessa. PowerPark on siisti, isolle alueelle rakennettu, turvallinen ja edullisempi kuin moni muu vaihtoehto. Jos minulta kysytään, niin se on Suomen paras huvipuisto.

  PowerParkkiin on meiltä kyllä matkaa, mutta siellä voisi viettää hyvin vaikka useammankin päivän. Huvipuiston lisäksi tekemistä riittää alueella enemmänkin. Voi ajaa kartingia, käydä ostoksilla tai pulikoida uima-altaassa. Meidän visiittimme tällä kertaa piti sisällään vain huvipuiston.

   

  Power Park kokemuksia
  Ollie heiluttaa Alexandrialle ja Ossianille

  Miksi PowerPark on paras huvipuisto?

  Suitsutan PowerParkkia syystä, minusta on se on Suomen paras huvipuisto. Jonotusajat laitteisiin ovat kohtuulliset, laitteita paljon ja monen eri tasoista. Alue on avara, siisti ja mukava liikkua lasten kanssa.

  Rannekkeet huvipuistoon ovat kohtuuhintaiset ja koska rannekkeella pääsee ulos alueelta, niin periaatteessa voisi säästää rahaa ja syödä eväät vaikka autolla. Jos menet PowerParkkiin junalla, niin Härmän juna-asemalta on ilmainen bussikuljetus huvipuistoon kaikilta junavuoroilta. Bussit kuljettavat vierailijat myös takaisin juna-asemalle kaikille lähteville vuoroille.

  Juna-aikatauluja

  Jos vanhempia ei huvita kieppua laitteissa, niin pelkällä sisäänpääsylipulla saa olla PowerPark alueella koko päivän. Huoltaja pääsee osaan pienten lasten laitteista huollettavan seurassa veloituksetta, kun huollettavalla on ranneke tai kertalippu. Tämä on kiva lisä, koska tuntuu kohtuuttomalta maksaa ranneke itselleen vain siitä hyvästä, että pääsee huoltajaksi laitteeseen pienen kanssa.

  Power Park pienille
  Olliekin vihdoin innostui huvipuistolaitteista.
  kuvia Power Park
  PowerParkissa on ihanan tilavaa ja siistiä

  Parhaat laitteet

  Poikien ja kummityttöni mielestä paras laite oli ehdottomasti Junker. Minäkin jouduin siihen, sillä lupasin mennä siihen laitteeseen, mihin Poikien Äidit yhteisö minut äänestää. (Että kiitos vaan) Itseasiassa jouduin siihen kaksi kertaa, ensimmäisellä kerralla ulkokuvaus epäonnnistui ja jouduimme ottamaan sen uusiksi.

  Ollie on tosi arka, eikä ole koskaan aikaisemmin suostunut laitteisiin huvipuistossa. Nyt kuitenkin hän meni ensimmäisen kerran laitteeseen ja loppua ei tullut. Ollien lempilaite oli Chuck Wagon, eli pieni maailmanpyörä. Siinä hän veivasinkin varmaankin valehtelematta yli 10 kertaa.

  Laitteita

  Junker Power Parl
  Junker
  Junker
  Junker, mihin Oscarkin tuli pienen harkinnan jälkeen.
  Power Park lapsiperheille
  Ollie vihdoin suostui laitteeseen. Ekaa kertaa ikinä.

  Power Park pienten laitteet

  Ruokapaikat lähellä

  PowerParkista löytyy monenlaista ruokapaikkaa. Oli Tex Mex-ravintolaa, pikaruokalaa ja vaikka mitä. Kätevää oli, että huvipuistoalueelta sai mennä välissä pois ja lähteä syömään vaikkapa Road House-ravintolamaailmaan. Mekin suuntasimme sinne. Takaisin alueelle pääsi rannekkeilla.

  Ruokapaikkoja

  Majoitukseen useita vaihtoehtoja

  PowerParkissa voi myös majoittua. Viime vuonna mekin olimme siellä yötä. Yövyimme silloin. Big Brother huoneistossa ja se oli ainakin tosi kiva. Sinne mahtui isompikin perhe ja alueen uima-allasta sai käyttää vapaasti. PowerPark on mukavasti huomioinut hinnoissa sen, että osa haluaa hurvitella useamman päivän. Seuraavan päivän ranneke maksaa vain 10-15 euroa.

  Majoitusvaihtoehtoja

  Liput ja hinnat

  mustekala huvipuisto
  Yksi Oscarin lempi laitteista, mustekala

  PowerParkkiin taas ensi vuonna

  Uskon, että ensi vuoden huvipuistoreissumme suuntaa jälleen PowerParkkiin. Ensi kerralla pitää päästä poikien (ja isän) ajaman myös katringia. Oliver ei ollut meidän reissussa tänä vuonna mukana, sillä hän jäi Hesacuppiin pelaamaan. Oliver varmasti haluaa myös ensi vuonna mukaan. Oliverin paikan täytti tällä reissulla kummityttöni Alexandria.

  Lue myös: Lapsen kotiavaimen säilytys -6 ovelaa paikkaa

  Mietin, että voisimme ensi vuonna majoittua yöksi Power Parkin alueelle ja olla vaikka useammankin yön. Huvipuistossa saa hyvin kulumaan kaksi päivää ja ympäristössä on niin paljon tekemistä, että varmasti viihdytään pidempäänkin. Tai sitten tehdään taas saman tyyppinen road trip, kuin viime ja tänäkin vuonna. Saa nähdä.

  Kiitos PowerPark! Meillä oli tosi tosi hauskaa ja äidillä on vähän kurkku kipeänä Junkkeri hurjastelusta 🙂

  Vastaa