• You are currently viewing Uusi piha ja uudet terassin kalusteet, vihdoin!

  Uusi piha ja uudet terassin kalusteet, vihdoin!

  Kaupallinen yhteistyö, terassin kalusteet: Ecofurn Store

  Kesäterassi ja kunnon terassikalusteet on asia, mitä meillä ei ole tässä omakotitalossamme koskaan ollut. Meillä on ollut iso parveke ja sellainen tuli myös laajennuksen uuteen osaan. Mutta pihalla sellaista kunnon terassia, meillä ei ole tässä talossa ollut. Paitsi nyt. Vihdoin meillä on terassi, Pekka väkäsi sen kasaan, tuosta noin vain.

  Piha meillä oli aikaisemmin todella upea. Ennen laajennusta alapiha oli vihreä ja yläpihalla kauniita istutuksia. Piha kuitenkin myllättiin täysin laajennuksen aikana ja jäljelle jäi vain kasa rumaa maata.

  Meillä meni aika iso siivu säästöjä Thaimaan matkaan, minkä teimme heti kesän alussa. Pihan suhteen on jouduttu sitten kiristelemään kukkaronnyörejä. Olisi ollut helppoa ostaa valmis nurmikko ja mukavaa tehdä heti alkukesästä terassi. Nyt jouduimme kuitenkin kasvattelemaan nurmikon hiljalleen siemenistä ja terassikin tuli vasta sitten kun Pekka sai lomarahat.

  Lue myös: Koh Samui -mahtava kohde lapsiperheille

  Uusi piha ja nurmikko

  En tiedä muistaako teistä kukaan miltä meidän piha näytti vielä keväällä. Se ei ollut edes piha. Laajennetun talon vieressä makasi iso kasa ylimääräistä maata, sille piti miettiä paikka. Tontti on rinnetontti, mutta emme halunneet koko pihan olevan vinossa, siinä olikin sitten tekemistä.

  Tästä näkee aika hyvin, miltä piha näytti vielä keväällä.

  Pekka sitten raavaana miehenä siirteli kivenlohkareet nätisti pinoon ja lainasi pientä kaivuria, jolla tasoitteli pihan sopivaksi. Tilasimme lisää maa-ainetta ja sen päälle yläpihalle tuli multa. Siihen sitten kasvatettiin nurmikonsiemenistä nurmikko. Se oli yllättävän kivutonta. Muutamassa viikossa nurmikko alkoi kasvamaan. Kun palasimme Thaimaasta, oli nurmikko kasvanut jo kunnolla. (Pekan isä kävi sitä päivittäin kastelemassa.)

  Halusimme tosi pelkistetyn pihan. Minä en ole mikään viherpeukalo ja mielestäni pihan idea lapsiperheessä on antaa lapsille tilaa touhuta. Nurmikko on nyt isolla tasaisella alueella…..arvatenkin maaleja ja palloa varten. Täydellinen futiskenttä.

  Alapihalle, talon päätyyn sijoitimme trampoliinin.

  Lue myös: Kesän paras tramppa

  Terassille aamukahville

  Sain kun sainkin vihdoin oman aurinkoterassini. Terassin, minne paistaa koko päivän aurinko. Terassin missä voi juoda aamulla kupin kahvia rakkaan naapurin kanssa tai syödä lounaan perheen kanssa. Terassin missä voi grillata ja kuunnella musiikkia. Grillikatos on syntymässä terassin sivuun, se ei ole vielä valmis.

  Näkymä ennen terassia (ja itseasiassa ennen laajennustakin).
  terassin kalusteet
  Näkymä nyt

  Hyvä terassi vaatii tietysti hyvän pöydän. Halusin hieman erilaisen pöydän, en sellaista missä on irtopenkkejä, enkä ainakaan valkoista. Löysin EcoFurn Storesta vähän massasta poikkeavan Jussi-sarjan jykevän massiivimännystä valmistetun ruokailuryhmän. Se on ulkokäyttöön tarkoitettu, joten se kestää suomen kesän vaihtuvat sääolosuhteet.

  Lue myös: Laajennus valmis, se vaatii juhlat

  Tykkään erityisesti pöydän väreistä ja siitä, että siinä on pitkät, monen ihmisen istuttavat penkit. Kun ruokailuryhmä saapui meille, niin tykästyin siihen vieläkin enemmän. Värit sopivat täydellisesti meidän terassille ja pöytä tuntuu jämäkältä. Se kestää varmasti meidänkin lauman kulutuksen.

  terassikalusteet

  EcoFurn on Järvenpääläinen ulkokalusteita valmistava yritys, jonka suosituin tuote on Ekotuoli. Ekotuolia myydään yli 40 maahan, joten se tunnetaan jo aika hyvin. EcoFurn pyrkii ekologisuuteen niin tuotannossa, logistiikassa ja tuotteiden elinikä on pitkä, niiden korjausmahdollisuuksien ansiosta. Ilmankos eksyin nimenomaan heidän nettisivuilleen. Nämä asiat kun ovat minulle tärkeitä.

  Lue myös: Ekosiivous, jokaisen ihmisen mahdollisuus

  Oletteko te muut miettineet ikinä kalusteiden ekologisuutta?

  terassin kalusteet
  Ilta fiilistelyjä

  itse tehty terassi

  terassin kalusteet

  terassikalusteet

  Hei, minkä väriseksi sopisi tuo terassi, sitten kun sen saa maalata? Ideoita otetaan vastaan?

  ALE koodi

  Jos ihastuit pöytäämme, tai haluat ehkä hankkia jotain muuta EcoFurnilta, niin käytä hyödyksesi ALE-koodi, minkä saimme Poikien Äideille käyttöömme. Koodilla poikienäidit10, jolla saa -10% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista (myös jo valmiiksi alennetuista tuotteista.) Kesäalennukset ja ALE-koodi jatkuvat elokuun loppuun saakka (31.8).

  Vastaa