• You are currently viewing Mistä sä haaveilet?

  Mistä sä haaveilet?

  Mistä sä haaveilet? #kohtiunelmia

  Nappasin Jonnan blogista ”haasteen” vastaan – hän listasi unelmansa, ja kannustaa muitakin tekemään samoin!

  Millaisia unelmia mulla sitten onkaan? Entäs sulla? Mistä sä haaveilet?

  ”Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille”

  – Irwin Goodman / Maailma on kaunis

  Lähes kaikki meistä toivovat elämältään terveyttä, taloudellista tasapainoa, rakastavaa parisuhdetta…niin myös minä! Nämä ”itsestäänselvät” asiat jätän tällä kertaa kuitenkin pois, ja keskityn hieman henkilökohtaisempiin unelmiin.

  1. Interrail-matka, parin viikon mittainen. Olen haaveillut tästä ainakin kymmenen vuoden ajan. Olisi upeaa mennä sinne minne nenä näyttää – nauttia rajattomuudesta ja ottaa kaikki ilo irti siitä, että voi hetken mielijohteesta suunnata vaikka Eiffel-tornin juurelle.

  2. Tanssin ja ratsastuksen aloittaminen uudelleen. Nämä olivat pitkään mun rakkaimmat harrastukset, ja nämä todennäköisesti myös pitivät mut kunnossa. Kumpikaan ei tuntunut millään muotoa liikunnalta, eivätkä koskaan pakkopullalta.

  3. Oman kirjan kirjoittaminen. Tämän kanssa mennään jo puolivälissä – iik! Tämäkin on ikiaikainen unelma, niin kauan kuin muistan, olen tästä haaveillut. Eli varmaan nelivuotiaasta. Olen aina rakastanut lukemista ja kirjoittamista, ne ovat mulle lähes yhtä luontaisia asioita kuin hengittäminen.

  4. Opiskelu. Unelmani on valmistua medianomiksi, journalismin linjalta. Tämän haaveen alkumetrit saattavat olla jo aika lähellä. Tiedän että amk-tutkinto ei monellekaan ole nykyään iso juttu, mutta mulle se on! Lopetin aikoinaan koulut kesken, ja opiskelin vasta 25- ja 27-vuotiaana itselleni kaksi ammattitutkintoa. Annan siis itselleni luvan olla itsestäni hyvin ylpeä, jos pääsen tätä unelmaani toteuttamaan.

  Tästä intoutuneena ajattelin alkaa rakentamaan ihan omaa unelmakarttaa, jonka kiinnitän makuuhuoneemme seinälle. Unelmat ovat tärkeitä, samoin on niiden tavoittelu. Olen kuullut monien vastaavan, ettei heillä ole unelmia. Se tuntuu musta omituiselta! Haaveilu ja unelmointi eivät tarkoita sitä, että pitäisi olla jotenkin tyytymätön omaan elämään. Omiin unelmiin pääset ehkä käsiksi kysymällä itseltäsi, että mikä saa juuri sut loistamaan, mikä olisi parasta mitä voisi tapahtua?

  Tartu Jonnan haasteeseen, kerro mistä sä haaveilet? Tägää sun unelmat someen #kohtiunelmia, laitetaan unelmat jakoon!

   

  Vastaa