• You are currently viewing Arki on täällä, oletko valmis?

  Arki on täällä, oletko valmis?

  *kaupallisessa yhteistyössä Sampsukka sekä Kidsfun

  Arki on täällä, oletko valmis?

  Herättääkö se kauhun väristyksiä vai ilon kiljahduksia? Monilla lomaa ei välttämättä ole ollutkaan, tai se on loppunut jo tovi sitten. Tilastojen mukaan kuitenkin suurin rysis päiväkotien aloituksessa on nimenomaan elokuun puolivälissä, ja myös koulut alkavat Suomessa joko tällä viikolla tai viimeistään ensi viikolla. Monille meistä kysymys ”arki on täällä, oletko valmis?” on siis hyvin ajankohtainen.

  Meillä on takana pitkä loma, todella pitkä. Kuopuksen päiväkoti sekä keskimmäisen ja esikoisen koulu loppuivat toukokuun viimeiseen päivään. Siitä eteenpäin ollaan oltu kotona, ja suurimman osan ajasta meillä on ollut ihan mukavaa. Itse en ole yrittäjänä saanut lomailla, vaan olen multitaskannut koko kesän, koittanut taitella kotona olevien lasten ja työn välillä. Onnea on, että pystyn tekemään suurimman osan töistäni kotoa käsin. Ainakin meille arki on jo tervetullut. Loma oli ihana, mutta niin on arkikin rytmeineen, harrastuksineen ja kaikkineen.

  Käy kurkkaamassa lasten asut Sampsukan valikoimasta.

  Kotimaisin kutein kohti uutta lukuvuotta

  Ainakin mulla koulun aloittamiseen liittyy aina tietty, kutkuttava fiilis. Mun lapsuudenkodissa se oli aina iso juttu, ja saimme joka vuosi uudet reput, koulutarvikkeita sekä jotkin uudet vaatteet. Tätä tapaa on tuntunut mukavalta jatkaa omillekin lapsille!

  Ihanan pehmoinen, froteinen pesukarhuhuppari on kaikkien poikien lemppari.

  Tulevan syksyn kuteen saapuivat meille siis Sampsukan paketin matkassa. Koska etenkin vaatteiden kohdalla on kuluttajalla Suomessakin todella paljon varaa vaikuttaa, haluan huomioida että Sampsukalta löytyy Avainlippu-tunnus – heidän tuotteensa ovat täysin suomalaisia, ja kaikki heidän omat kuosinsa on valmistettu gots-sertifioidusta puuvillasta. Meidän pojat valkkasivat heitä miellyttävät kuteet – ja aika tiimihengessä sen tekivät, kun jokainen heistä rakastui tuohon froteiseen pesukarhuhuppariin.

  Mun pieni metsänhenki. Mitä värikkäämpää, sen parempaa.

  Hyppien, pomppien, istuen tai miten päin vain seisten – me ollaan aivan rakastuttu näihin vaatteisiin.

  Me Vilin kanssa ihastuttiin molemmat tuohon pitkähihaiseen paitaan – poika väreihin sekä kuosiin, minä nostalgiseen fiilikseen! Meidän pojat ovat eläväisiä, vauhdikkaita poikia. Mulle ja heille on tärkeää, että vaatteet on päällä mukavia, eivät purista eikä kiristä. Pitää mennä arjessa ja juhlassa, sopia pulpetin ääressä istumiseen, käsillä seisontaan ja metsässä juoksemiseen. Sen lisäksi kun löytyy vielä räiskyviä värejä, niin kyllä me on todellakin löydetty just oikea merkki meille.

  Koulutarvikkeet kotiin vuorokaudessa

  Turhaa tavaraa vältetään, mutta uusien ja mieluisten varusteiden avulla on mukava tsempata lasta tulevan vuoden aherrukseen tai hoitotaipaleeseen.  Ainakin meillä lasta miellyttävät, toimivat koulutarvikkeet sekä hyvä reppu ovat aika olennainen osa sitä tsemppausta. Kunnon varusteilla on mukavampaa toimia. Sen lisäksi siis että ollaan jo monena aamuna laitettu kello soimaan hyvissä ajoin, Kidsfunin paketin myötä meillä on kynät terotettuina, reput pakattuina ja kaikki tarpeellinen plakkarissa tulevan syksyn urakkaa varten.

  Reput, kynät, vihot, tussit ja penaalit löytyivät kaikki samasta paikasta – valikoima oli aivan mielettömän kattava, eli jokaiseen makuun löytyi tuotteita. Kidsfunin nopean toimitusajan ansiosta myöhäisimmätkin ehtivät vielä tilaamaan puuttuvia kouluvermeitä, sillä nopean toimitusajan ansiosta meidänkin pakettimme oli saapui jo tilausta seuraavana päivänä.

  Esikoinen ihastui Coca Cola-aiheisiin tuotteisiin – ja tuoksupyyhekumeihin! Hauskaa että niitäkin tehdään vielä.

  Sanomattakin siis olisi varmaan selvää, että kaikki tarpeellinen löytyy, enää vain odotellaan ensi maanantaita. Keskimmäinen menee ensimmäiselle luokalle, esikoinen kolmannelle. Jännää, ihanaa ja haikeaa! Aamuisin ulkona tuoksuu jo kirpeä syksy – muistan tämän saman tuoksun, kutkuttavan odotuksen ja koko fiiliksen jo lapsuudesta saakka.

   

   

   

   

  Vastaa