• You are currently viewing Valmiina syksyyn!

  Valmiina syksyyn!

  Tässä sitä taas ollaan. Täysillä arjen pyörteissä kun koululaisetkin ovat palanneet kesälomilta ja meidän päiväkotilainenkin aloittanut taas hoidossa.

  Mä olen tietyissä asioissa todella järjestelmällinen ja haluan, että asiat hoituu hyvissä ajoin eikä viime tipassa. Niinpä koulun alkuun ja tulevaan syksyyn tuli hankittua varusteita jo kesällä. Lasten vaatteita päivitän ympäri vuoden sitä mukaan kun joku jotain tarvii, mutta useampana vuotena peräkkäin on mennyt niin, että jouluna ja koulujen / päiväkodin alkuun on tullut tehtyä hankintoja vähän reilummalla kädellä. Toki silloinkin pidän mielessä sen ajatuksen, että kaikille kolmelle ei tarvitse ostaa yhtä montaa housuparia, yhtä montaa t-paitaa, vaan

  JOKAISELLE tarpeellista!

  Sekä kolmannelle siirtyvälle että ekaluokkaiselle valittiin Lekmerin valikoimista yhteistuumin yhdet asukokonaisuudet. Joo ei toivoakaan, että uskaltaisin enää ostaa kenellekään vaatteita kysymättä ensin mielipidettä, että kelpaako!?!? 😀 Mahtavaa, että pojilla on omat mielipiteet, mutta välillä kyllä tämä äiti pääsisi huomattavasti helpommalla, jos vaan saisi ostella kysymättä. 😀

  Palatakseni nyt takaisin näihin valittuihin asukokonaisuuksiin niin tässä ensimmäisenä kolmasluokkalaisen valinnat.

  Mustat farkut, Converse t-paita, GAP huppari sekä Under Armourin reppu, joka pitää myös vettä! Tuo reppu osui kyllä niin nappiin, sillä viime vuonna taisi koulukirjat ja puhelin pariin otteeseen fillarimatkalla kastua.

   

  Ekaluokkalaiselle puolestaan valittiin ihanan pehmeät Retourin hiekanväriset housut, Converse t-paita, GAP huppari sekä Björn Borgin reppu, jonka koko pinta on käsitelty heijastavalla materiaalilla. Se tulee olemaan ihan super sitten kun syksy tuosta pimenee.

   

   

  Päiväkotilaiset ulkoilevat paljon ja olen aina halunnut panostaa ulkovaatteisiin. Sellaisiin, jossa lapsen on mukava liikkua, helppo itse pukea ja pitävät kosteuden loitolla. Didriksonin talvisettiä ei ihan vielä tarvita, mutta oli niin edullinen, että päätin hankkia sen valmiiksi samalla kun laitoin tilaukseen yhdet perus mustat Didriksonin välikausihousut.
  Tuo toppasetti on 100% vedenpitävä, siinä on teipatut saumat ja erityinen STORMsystem, joka on kehitetty kestämään kovimmissakin sääolosuhteissa! Päiväkodin retkiä varten poika valitsi itse repun ja hyvän valinnan mielestäni tekikin. Tuo Legon reppu on juuri näppärän kokoinen selkään ja rinnan päällä oleva kiinnitys pitää huolen, että reppu pysyy hyvin menossa mukana eikä putoavat olkaimet haittaa vauhdikkaampaakaan liikkumista.

   

   

  Ekaluokkaisen huone on ollut jo useamman kuukauden sellaisessa mutosvaiheessa. Sinne valitut JOXin työpöytä ja seinähylly ovat kuitenkin osoittautuneet käytössä toimiviksi ja niillä saatiin kiva kokonaisuus aikaiseksi. Pöydässä olevat laatikot ovat näppärät, kun niiden avulla pöydän pinnan saa vähän helpommin pidettyä siistinä. Tai no, siinä meillä taitaa pojan kanssa olla vielä vähän eriäviä mielipiteitä. Mutta mitäpä sitä kai joka päivä siivoamaan, kun se seuraavana päivänä olisi kuitenkin taas samanlaisessa tilassa! 😀 Tosta lasten logiikasta mullakin olisi opittavaa!

   

  Vastaa