• Ti-Ti Nallen Koti -paikka, minne tutit päätyvät

  Ti-Ti Nallen Koti -paikka, minne tutit päätyvät

  Kaupallinen yhteistyö Ti-Ti Nallen Koti

  Testaajat: Kristian 4v, Juuso (serkku) 5v ja Juho (serkku) 3v

  Ti-Ti Nalle tuo nostalgisia muistoja mieleen. Itse olen sitä ikäluokkaa, että olin jo hiukan iso katsomaan Ti-Ti Nallea, kun ensimmäiset jaksot pyörähtivät 80-luvun lopulla käyntiin. Silti muistan oikein hyvin iloisen Riitan ja Ti-Ti Nallen ja Nalleperheen laulamassa ja tanssimassa. Laulunsanat ja melodia ovat jääneet sielunsyövereihin ja varmasti muistan ne joskus keinutuolissakin katsellessani lastenlasten touhuja.

  Oli hauska ajella Lempäälän Ideaparkiin tällä kertaa hieman erilaisen testiryhmän kanssa. Isommat testiryhmäläiset jätimme suosiolla kotiin ja suuntasimme Lempäälään Kristianin ja hänen serkkujensa kanssa. Jännityksellä arvuuttelimme matkalla, mitä kaikkea hauskaa Ti-Ti Nallen Kodista löytyykään. Testiryhmä pohti kovasti, tapaisimmeko nallet. Jännitystä oli ilmassa myös siksi, että Kristian ja Juuso pelkäävät hieman erilaisia ”eläviä” hahmoja. Onneksi Ti-Ti Nalle perheineen ovat lähinnä suloisia hahmoja!

   

  Mikä Ti-Ti Nallen Koti on?

  Ti-Ti Nallen Koti sijaitsee Ideaparkissa Lempäälässä. Ideapark on kolmostien varrella ja sinne pääsee kätevästi autolla. Parkkitilaa on paljon. Ti-Ti Nallen Koti soveltuu parhaiten alle kouluikäisille lapsille ja 1000m² tiloista löytyykin kaikenlaista tekemistä perheen pienimmille. Ihana hirsitalo on kauppakeskuksen kakkoskerroksessa ja vierailijat näkevät sen jo kaukaa astellessaan pääkäytävää.

  Ti-Ti Nalle olikin meitä jo heti vastassa, kun saavuimme perille. Testiryhmää jännitti selkeästi ja kukaan ei uskaltanut mennä halaamaan nallea. Onneksi nallen tapaamiseen oli vielä päivän aikana monta mahdollisuutta. Kun testiryhmä sai kengät jalastaan, he tekivät katoamistempun. Me aikuiset epäilimme, että juoksivat nallea karkuun, mutta syy taisi olla ihan muu.

  Ti-Ti Nallen Kodin erilaiset leikkinurkkaukset ja huoneet houkuttelevat lapsia leikkimään. Jokaiselle löytyy jotakin. Testiryhmän pojat löytyivät perimmäisestä Hirsimetsä-huoneesta. Ei mikään ihme, koska pimeä ja jännittävä Hirsimetsä hauskoine valoineen veti meitä aikuisiakin puoleensa kuin magneetti. Melkein arvasimme, että sieltä ne pojatkin löytyvät.

  Kun Hirsimetsä oli koluttu, siirryttiin viereiseen Isänallen nikkarointipajaan, jossa sai testailla muun muassa sahaa ja vasaraa. Aikuisen kanssa pienetkin voivat kokeilla lyödä vasaralla naulaa ja sahata sahalla puupalikkaa. Poikien ilmeet olivat näkemisen arvoiset.

  Pienet taiteilijat pääsevät toteuttamaan itseään Äitinallen taiteilijahuoneessa. Testiryhmä innostui kovasti maalaamisesta ja huoneessa viihdyttiinkin pitkä tovi.

  Tuttiseinä oli upea

  Äidin katseen vangitsi Ti-Ri Vauvan Tuttiseinä, jonne on jätetty Ti-Rille valtava määrä tutteja. Seinän edessä äiti hiukan herkistyi, koska omat pienet eivät enää tuttia ole käyttäneet aikoihin. Osaan tuteista oli jätetty viesti, kuka tutin oli nallevauvalle jättänyt. Niitä oli liikuttavaa lukea. Ihana ajatus!

  Tuttiseinä oli aivan ihana!

   

  Yksi suosikki oli myös leikkikeittiöhuone, jossa innostuttiin kokkaamaan oikein urakalla. Samassa huoneessa oli myös Hirsimetsän kyläkauppa ja iso kassakone, jota oli hauska näpytellä. Pehmeillä patjoilla ja palikoilla varustetussa Halinurkassa intouduttiin sitten hieman riehumaan ja pitikin poikia toppuutella. Mukavaa kuitenkin, että löytyy tällainen pehmustettu nurkkaus, jossa voi hiukan riehaantua. Se jälkeen jaksaa taas keskittyä maalaamiseen tai muuhun rauhallisempaan touhuun. Tasatunnein nallet ja ohjaajat esiintyvät lavalla ja tanssittavat pieniä vierailijoita. Esityksiä oli mukava katsella yhdessä lasten kanssa.

   

  Vinkit vierailijoille

  Iki-ihana Riitta vierailee myös aika-ajoin Ti-Ti Nallen Kodissa. Vierailuaikoja kannattaa seurailla Kodin nettisivuilta, jos haluaa Riitan tavata. Nälän yllättäessä Kodin omasta ”Kaffilasta” löytyy pientä purtavaa ja herkkuja, myös vauvoille. Vauvat on huomioitu siistillä vauvanhoitohuoneella ja Kaffilassa voi lämmittää ruokaa mikrolla. Isomman nälän kurniessa vatsassa, Ideaparkissa on useita ravintoloita, joissa voi kesken päivää pistäytyä. Rannekkeella pääsee takaisin taas leikkimään, kun vatsa on täynnä. Kaffilan yhteydessä on puoti, jossa on kaikenlaista Ti-Ti Nalle -tavaraa kotiin viemisiksi.

  Ti-Ti Nallen Kodissa järjestetään myös muskareita alle kouluikäisille lapsille sekä erilaisia tapahtumia, kuten teemaviikonloppuja. Henkilökunta on aivan mahtava ja tunnelma on kaikin puolin kodinomainen. Testiryhmä suosittelee Ti-Ti Nallen Kotia kaikille perheen pienimmille. Jos olette liikkeellä koko perheen voimin ja perheestä osa on jo isompia koululaisia, voi isommat lähettää esimerkiksi Särkänniemi Zones -sisähuvipuistoon.

  Ti-Ti Nallen Kodissa voi järjestää myös syntymäpäiviä. VIP-synttäripaketit sisältävät synttärihuoneen ja ohjatun toiminnan. Tarjoilut voi joko varata Kodista tai tuoda itse omat mukanaan. Ti-Ti Nallen kodin aukioloajat ja hinnaston näet Ti-Ti Nallen Kodin -verkkokaupasta!

  Huom! Nyt kampanjaetuna ranneke vain 10 € (norm. 15 €) verkkokaupasta elokuun (2019) aikana!

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Jännittävä Hirsimetsä ja sen valot
  2. Äitinallen taiteilijahuone
  3. Ti-Ti Nallen tapaaminen (vaikka se kovasti jännittikin alkuun)

  Äitien TOP3

  1. Kodinomainen ja lämmin tunnelma
  2. Tanssituokiot
  3. Tuttiseinä oli liikuttava

  Lisää Poikien Testiryhmän testauksia!

  Kommentit

  1. Avatar
   Meiju

   Ei oikeestaan tuttia käytetty ainut millon tutti oli tarpeen, nukahtamiseen kun tissi jäi pois 7 kk iässä ja tutista luovuttiin vuosi ja 4 kk iässä vaihtui unileluun.

  2. Avatar
   Sonja

   Ensikoinen ei käyttänyt tuttia kuin 2kk, keskimmäisen kanssa taistellaan edelleen, ikää 3,5v.. Tänään käytiin myös TiTi-nallen kodissa ja aion koittaa saada keskimmäisen postittamaan tutit TiRi vauvalle. Kuopus vasta 4kk ja käyttää satunnaisesti.

  Vastaa