• You are currently viewing Hurmaava ravintola Hügge!

  Hurmaava ravintola Hügge!

  Kaupallinen yhteistyö Ravintola Hügge

  Turun parasta antia: ravintola Hügge!

  Hurmaava ravintola Hügge!

  Vierailimme Turussa, Linnankadulla aivan Aurajoen rannalla sijaitsevassa ravintola Hüggessa! Hügge hurmasi meidät jo ensimmäisellä käynnillä, ja suosittelen todellakin suuntaamaan tänne. Hügge tarjoaa rakkaudella suunniteltua, puhtaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokaa – aidosti mukavalla asiakaspalvelulla. Tiedättekö, kun toisinaan teitä palvelee asiakaspalvelija joka on kyllä ystävällinen, mutta sellaisella konemaisella tavalla? No Hüggessa on päinvastoin. Hyvä fiilis huokuu jo kynnykseltä saakka.

  Asiakaspalvelu Hüggessa on lämmintä, sellaista ihan aidosti läsnäolevaa. Tykkään myös hirveästi siitä, että ruokia tuotaessa tarjoilija kertoo annoksista parilla lauseella.  Me valitsimme tällä kertaa Hügge menun, minä viineillä ja mies tarjoilijan suosittelemalla Hügge-oluella. Mun mies rakastaa erilaisia oluita, ja rankkasi tämän kärkikastiin.

  Ruoka itsessään oli ihan taivaallista,  annoskoot oikeasti täydellisiä. Meillä oli kiljuva nälkä ja saatiin vatsat aivan kylläisiksi, ruoka ei loppunut kesken eikä sitä jäänyt juuri yli. Menuun kuului alkuruokina burratajuustoa ja omenachutneyta, avokadoa nuoc cham chay sekä Hüggen leipää, tomaattihummusta ja valkosipuliöljyä. Kaikki oli todella hyvää – mun mies ihastui erityisen paljon burratajuustoon, ja mä taas unelmoin jo uudestaan pääseväni Hüggen leipäkorin ja tomaattihummuksen ääreen.

  Pääruokana tarjoiltiin Munakoisoleikettä, kermamuhennettuja valkopapuja ja paahdettua paprikakastiketta sekä grillattua kurpistaa punaisessa currykastikkeessa ja kardemummariisiä. Ihan mieletön combo! Jälkiruoaksi nautittiin porkkanakakkua appelsiini-tuorejuustosorbetilla ja Hügge-kahveilla. Joka annoksen kohdalla saattoi huomata, että kokonaisuuksia oli todella huolella mietitty.

  Henkilökohtaisesti en rankkaa Hügge niin sanotuksi fine dining-paikaksi – ja koen sen siis hyvänä asiana. Itse arvostan aitoutta, maanläheisyyttä ja välittömyyttä. Hüggen rento ilmapiiri sopii täydellisesti niin romanttisille treffeille, lounastapaamiselle, kaveriporukan illalliselle tai vaikka perhejuhliin.

  Ehdottomasti suosittelen suuntaamaan tänne jos vierailet Turussa – et tule pettymään.

   

   

   

   

  Vastaa