• You are currently viewing Merkkilaukku vai kangaskassi? Mitä käsilaukkusi kertoo sinusta?

  Merkkilaukku vai kangaskassi? Mitä käsilaukkusi kertoo sinusta?

  Kaupallinen yhteistyö, merkkilaukku: Merkkilaukut.com

  Meillä kaikilla naisilla on omanlainen tapamme kantaa käsilaukkua, kohdella käsilaukkua ja päättää millainen käsilaukku meillä yleensäkin on käytössä. Toisella se on merkkilaukku ja toisella edullinen markettilaukku. Minä en ole ikinä ollut mikään käsilaukku-ihminen. Käsilaukku on ollut minulla vain siksi, että sinne on kätevää pistää tavarat. Asuste se ei ole minulle oikein koskaan ollut. Se kertoo varmasti jo jotain minusta. Ainakin sen, että en ole kiinnostunut pistämään kauheasti rahaa käsilaukkuvarastooni. Ostan mielummin kerralla hyvää ja laadukasta, kuin kuukauden välein hajoavaa ja edullista. Tämä on myös huomattavasti ekologisempi vaihtoehto.

  Merkkilaukku saattaa koristaa käsivarttani, mutta ei siksi, että siinä näkyisi merkki, vaan siksi, että se on laadukas. Sen lisäksi, että ostan laadukasta ja kestävää, niin etsin yleensä laukkuni netistä. En jaksa kierrellä mitään kauppoja ja hiplailla siellä tuotteita, vaan tykkään valita nopeasti minulle sopivan laukun ja ostan sen. Sillä sitten mennään niin kauan, kun se kestää. Ja kunnon laukkuhan kestää! Uusin laukkuni löytyi juuri avatusta merkkilaukkujen nettikaupasta Merkkilaukut.com.

  koodilla POIKIENÄIDIT -15€ alekoodi yli 60€ tilauksesta Merkkilaukut.com

  Jos mietit kaikki ystäväsi läpi ja pohdit millaisia käsilaukkuja he pitävät, huomaat ehkä käsilaukkujen kertovan jotain meidän naisten luonteesta. Se, mitä niissä on sisällä ja miten kannamme niitä, kertoo asteen jotain lisää. Käyttäytymistä tutkinut Kathlyn Hendrickson kuvaili Galmour-lehdelle, mitä käsilaukkumme kantotapa meistä paljastaa. Brittiläisten psykologien mukaan, puolestaan laukun ulkonäkökin voi paljastaa jotain naisen luonteesta. Kyllähän se varmasti jotain paljastaa, jos laukku on (kuten minulla), kuin kaatopaikka.

   

  Merkkilaukku äidille
  Kun on äiti, niin iso laukku on usein ainoa mahdollisuus. Sinne pitää mahtua yhtä sun toista.

  Millainen käsilaukku sinulla on?

  Iso ja täynnä oleva käsilaukku

  Haluat olla tilanteen herra. Laukustasi löytyy paljon eri tilanteisiin sopivaa tavaraa. Olet tiedonhaluinen ja aktiivinen persoona. Kannat mielummin kaikkea tarpeellista mukanasi, kuin toteat joskus, että sinulta puuttuu jotain.

  Pieni, yhden kantohihnan käsilaukku

  Haluat näyttää hyvältä ja ulkonäkö on sinulle tärkeää. Olet hienostunut ja elegantti, mutta myös kova murehtimaan asioita. Pieni laukku kuvastaa sitä, että haluaisit minimoida myös murheesi maailmasta.

  Pieni, naruton käsilaukku

  Olet hillitty ja kurinalainen nainen. Tiedät mitä’ haluat elämältä (ja käsilaukulta), etkä tarvitse siihen mitään ylimääristä sotkemaan sitä. Sinulle riittää tärkeimmät asiat elämässä (ja käsilaukussa) etkä esimerkiksi haali turhaan ylimääräisiä kavereita ympärillesi. Harvat ja valitut riittävät.

  merkkilaukku
  Mulla laukku on aina ristiin olkapään ylitse…mitä se kertoo minusta?

   

  Mitä käsilaukustasi löytyy?

  Kaaos

  Laukkusi sisältää ihan mitä sattuu. Olet ystävällinen ja sinuun on helppo tutustua. Et kuitenkaan ole mikään helppo ihminen. Elät huolettomasti ja se saattaa ärsyttää ympärillä olevia ihmisiäsi. Myöhästelet (etsit varmaankin autonavaimia laukustasi) herkästi ja tuppaat unohtamaan myös lupauksesi. Tämä ei tietenkään ilahduta läheisiäsi.

  Järjestys

  Laukkusi on tip-top. Olet luonteeltasi luotettava ja toimelias. Osaat kohdella ihmisiä hyvin ja olet asiallinen. Saatat joskus olla neuroottinen ja haluat asioiden menevän juuri omalla tavallasi. Sinun on vaikea poiketa rutiineista. Et ole mikään koivin sponttaani ihminen kaikenkaikkiaan.

  Lue myös: 10 merkkiä, joista tiedät, että et ole enää nuori

  Roskia ja paljon muuuta

  Laukkusi on täynnä roskaa. Kuten käsilaukkusikin, niin muutkin asiat elämässäsi ovat usein sekaisin. Autossasi on roskia, asuntosi sotkeentuu helposti. Olet haaveilija ja hajamielinen. Keskität energiasi pääasiassa siihen, mikä sinua kiinnostaa todella paljon, etkä mihinkään epäolennaiseen. Käsilaukkusi ei ole arvoasteikossasi kovinkaan korkealla.

  Kaikkea löytyy

  Laukustasi löytyy aivan kaikki. Sinulla on aina sakset, muistikirja, paperia, kynä ja nenäliinoja. Jotain välipalaa ja juomapullo. Olet järjestelmällinen ja empaattinen. Huolehdit helposti muista ja tykkäät olla organisoimassa erilaisia tapahtumia ja karkeloita. Olet tykätty kaveri, vaikka välillä sinua ei ihan ymmärretäkään.

  pikkureppu
  90- luvulla rakastin pikkureppuja. Vieläkin niitä käytän välillä.

  Miten kannat laukkua?

  Olkapäällä roikkuva laukku

  Pidät käytännöllisyydestä ja se menee helposti ulkonäön edelle. Et turhaan koreile, vaan kanssasi asiat sujuvat. Käytät usein pienikokoisia laukkuja.

  Olkapään yli ristissä roikkuva laukku (tai pikkureppu)

  Pidät mukavuudesta ja olet huoleton. Jos roikotat laukkua vartalosi edessä, olet varautunut ja varovainen – ehkä jopa ujo. Jos taas vartalon takana, olet itsenäinen ja sinulla on vahva itsetunto.

  Kyynärtaipeessa roikkuva laukku

  Haluat olla esillä, pidät vallasta. Laukkusi on sinulle tapa kertoa menestyksestä ja asemastasi. Haluat ihmisten näkevän millainen laukkusi on ja usein panostat laukkuun rahallisesti.

  Kädessä kannettava laukku (ilman narua)

  Pidät haasteista. Etsit niitä elämässäsi ja haluat menestyä. Tapasi kantaa laukkua viestii työn teosta ja sitkeydestä. Haluat olla tärkeä.

  Et käytä laukkua

  Kun et käytä laukkua, niin olet tottunut siihen että joku muu huolehtii sinusta. Sinulla on aina ollut joku tuki ja turva, joka on suojannut selustasi. Luotat, että muut pitävät huolen rahallisesta selviämisestäsi, aikatauluistasi tai arkipäiväisten asioiden sujumisesta.

  Merkkilaukku
  Tässä mun uusi hankinta! Tällä mennään taas hamaan tulevaisuuteen. Kiitos merkkilaukut.com yhteistyöstä

  Kiinnostaako sinua merkkilaukku vai kuljetko mieluiten ilman laukkua? Millainen sinä olet näiden analyysien mukaan?

  Ps. Omana pikku lisänä kertoisin, että jos laukussasi on pikkuautoja ja nerf-panoksia, niin se kertoo siitä, että olet poikien äiti!

  Lue myös: Jokaisen leikki-ikäisen pojan äidin käsilaukusta löytyy…

  Vastaa