• You are currently viewing Pikkujouluaikaan kaksi kuukautta!

  Pikkujouluaikaan kaksi kuukautta!

  Kaupallinen yhteistyö: Venuu

  Pikkujouluaikaan kaksi kuukautta – Venuu hoitaa tilat vuoden parhaimpiin bileisiin

  Pikkujouluaikaan kaksi kuukautta – ainakin mä olen innoissani. Olemme tuottaneet postauksen kaupallisessa yhteistyössä Venuun kanssa – ja saadaan vinkata teille parhaat mahdolliset tilat pikkujouluihin.

  Kuten olen aiemminkin kertonut, rakastan järjestää juhlia. Meillä juhlitaan synttärit, vuodenvaihteet, vaput, halloweenit, juhannukset, venetsialaiset – ja tietenkin pikkujoulut. Sesonkiaika alkaa vasta parin kuukauden päästä mutta parhaat tilat varataan jo nyt – ja mun mielestä itse suunnittelu ja kutsujen lähettäminen on hauskaa.

  Pikkujouluihin liittyy monesti perinteinen assosisaatio – yritys järjestää työntekijöilleen jouluteemaiset juhlat marras-joulukuussa. Se on tavallaan ihan oikea mielleyhtymä, mutta nykyisin paljon muutakin. Pikkujoulut ovat valtavan hieno ele työntekijöitä kohtaan, mutta onnekseni pikkujouluja ovat alkaneet järjestämään muutkin. Eikä se jouluteemakaan ole mitenkään pakollinen – elämä on juhla, ja aina on syytä pieneen arjen luksukseen. Juhlien tulee tietenkin olla juhlioidensa näköiset. Ei ole olemassa tiettyä kaavaa siihen miten ja missä pikkujouluja vietetään. Ne voivat sisältää vaikka joogaa, kiipeilyä, vaeltamista, standupia, lautapelejä…you name it! Itse koen että tärkeimpiä asioita ovat yhdessäolo, maittavat tarjoilut – ja hyvä tila.

  Tilan tarve riippuu tietenkin porukan määrästä sekä tilaisuuden hengestä. Näiden tilojen suhteen hain Venuun valikoimasta vastausta omiin tarpeisiini – millaiset juhlat haluan järjestää? Rennot, ei kovinkaan suuret, haluamme tuoda omat juomat, sauna olisi kiva ja yöpymismahdollisuus plussaa. Lisäksi tilan tulee olla siisti, ja persoonallisuudesta saa ehdottomasti lisäpojoja sillä viihtyvyys on tärkeää. Haluamme myös olla omassa rauhassa, eli esimerkiksi ravintolan yhteydessä oleva kabinetti on poissuljettu vaihtoehto. Mitä mä sitten löysin? Lähdin ensin katsastamaan tiloja lähinnä tältä omalta sektorilta jolle juhlia suunnittelen, mutta päätinkin koostaa teille listaa lempparipaikoista kautta maan – nyt on just hyvä aika bongata tilat omiin bileisiin. Pikkujouluaika lähestyy – tässä maistiaisia siitä, missä sä voisit järjestää vuoden parhaat pikkujoulut.

  Luonnonläheiset pikkujoulut Salossa

  Omassa ystäväpiirissä on paljon ihmisiä, jotka rakastaa luontoa ja siellä vaeltamista. Inspiroiduin aivan mielettömästi tästä Salossa sijaitsevasta Hoitola  & Majoitus Sypressistä. Sain niin selkeän vision siitä, että voitaisiin päivä vaeltaa pitkospuilla, illalla saunoa ja pukeutua kivasti, syödää hyvää illallista ja pelailla pelejä. Mitä pidätte? Tässä paikassa etenkin persoonallisuus korostuu, ja lisäksi Sypressistä löytyy yöpymispaikkoja.

  Maalaistunnelmaa Tampereen läheisyydessä

  Tampereen Nostalgia oli mulle myös aivan uusi tuttavuus. 35 kilometrin päässä Tampereesta sijaitseva tila on mielettömän ihanassa miljöössä, luonnon rauhassa. Tässä paikassa erityisen siistiä on se, että se tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja – melontaa, vaijeriliukua, värikuulasotaa… ihan mahtavaa! Toiminnalliset juhlat olisivat upeat.

  Luonnonläheisiä tiloja yöpymismahdollisuuksilla löytyi Venuusta pilvin pimein – kannattaa ehdottomasti tsekata sun oman alueen tarjonta. Näiden jälkeen katsasin sitten hieman erityyppisiä vaihtoehtoja.

  Intiimit pikkujoulut Espoon sykkeessä

  Espoon sykkeessä oleva Rongo-talon sauna on täydellinen vastaus pienen porukan pikkujouluihin, palveluiden läheisyydessä. Rongo tarjoaa ideaalit tilat pelailuun, saunatilojen ja poreammeen lisäksi.

  Persoonalliset pikkujoulut purjelaivassa, Helsingin Pohjoisrannalla

  Miltä kuulostaisivat pikkujoulut laivassa? Ihan mielettömiltä. Kyseessä on siis Kuunari Kathrina- purjealus, joka on itseasiassa ollut heinäkuun ajan parkissa mun kotikaupunkini Rauman satamassa. Purjehduskauden päätyttyä Kathrina on ankkuroituna Helsingin Pohjoisrantaan, aivan kauppatorin kupeeseen. Olen käynyt itse sisällä aluksessa, ja voin oikeasti todella lämpimästi suositella sitä. Tilat ovat aivan ihanat, ja se sopii niin pienelle porukalle kuin 60-hengen juhliinkin.

  Mikä oli sun lemppari? Jos näistä ei löytynyt mieluista, niin kannattaa klikata Venuun sivuille – siellä saat rajattua valikoimaa just sun tarpeiden mukaan. 

  Vastaa