• You are currently viewing Tuulahdus menneiltä vuosilta

  Tuulahdus menneiltä vuosilta

  Olenko aiemmin kertonut siitä, miten lapsena vietin paljon aikaa huutokaupoissa ja antiikkihuonekalujen keskellä? Miten nuorena häpesin meidän kierrätettyjä huonekaluja ja kirpparilta ostettuja vaatteitani? Entä mitä ajattelen tästä kaikesta nyt?

  TUULAHDUS MENNEILTÄ VUOSILTA

  Kun 17-vuotiaana muutin pois kotoa, olin varma, että haluan karistaa vanhojen tavaroiden pölyt pois harteiltani ja että haluan vain modernia ja kaikkea uutta ympärilleni. Kun Ikea saapui Suomeen, siitä tuli lemppari huonekaluliike ja tilasin vaatteeni nettikaupoista. Kuitenkin jossain kohtaa tajusin, että se elämäntyyli ja ne esineet eivät olleetkaan minua.
  Liian yhdennäköisesti sisustettu koti oli kuitenkin mielstäni persoonaton ja yhtäkkiä löysinkin itseni taas kiertämästä kirppareita. Kun tein sen mielettömän edullisen ja super siistin second hand löydön, olin ihan fiiliksissä useamman päivän!

  Jos joku kysyisi millainen sisustustyyli minulla nykyään on, sanoisin, että persoonallinen. En noudata mitään tiettyjä ”kaavoja” sisustuksessa, saatika mieti, riiteleekö vaikkapa skandinaaviset Design Lettersin tuotteet 60-luvun tuolien kanssa. Ihan sama, sillä sisustan kotia meidän perheelle ja just tasan tarkkaan kaikella, joissa näen kauneutta.
  Olkoon se sitten vaikkapa pelkistetty, linjakas, skandinaavinen tuote tai vuosikymmenten saatossa rähjääntynyt huonekalu. Jos ihastun siihen, laitan sen sopimaan meidän kotiin. Ja kaikesta tästä, muodostuu meidän kodin sisustus. ♥

  KASARIN PALUU

  Tällä hetkellä olen ihan hurahtanut rottinkiin ja viimeisimmät second hand löydöt ovatkin nämä ihanat, 80-luvulla suuressa suosiossa olleet Venetsiatuolit. Mihin mä seuraavaksi rakastun, en vielä tiedä!?! Tai no, taisin mä eilen jo ihastua yhteen 50/60 – luvun ylisöpöön pieneen kirjahyllyyn. Pitää vain koittaa keksiä sille joku kiva paikka, ennen kuin hän saapuu.

  Kommentit

  1. sarianna

   Kaunis kiitos. 🙂 Nämä tuolit on ihanat!!!

  Vastaa