• Miten syksy näkyy sun kodissasi?

  Miten syksy näkyy sun kodissasi?

  Yhteistyössä Kangaskapina sekä Kaluste-Matti ❤️ 

  Miten syksy näkyy sun kodissasi?

  Viilenevät, kirpeät aamut. Villasukat. Kynttilät. Ruska. Ja kyllä, myös kuravaatteet, täiepidemiat sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus. Jätettäköön nämä nyt huomiotta.

  Syksy näkyy ainakin mun elämässä monin tavoin, eikä se ainakaan toistaiseksi ole herättänyt mussa suurempaa melankoliaa.  Syksy näkyy täällä myös sillä, että tietyt sisustustavarat- ja tekstiilit saavat väistyä. Kevyet ja räikeän värikkäät jutut pakataan kaappiin odottamaan valoisempia aikoja, ja niiden tilalle nostetaan taas toisenlaiset – ne joita mun mieli syksyisin himoitsee. Ja ne ovat aina samanlaisia. En kylläkään usko mihinkään väriskaaloihin – uskon, että kaikki esineet jotka ovat asukkaan mielestä kauniita, sopivat yhteen.

  Lue myös: Kahdeksan ekotekoa – säästä rahaa ja luontoa.

  Kuten kuvista näkyy, meillä ei siis soinnuteta verhoja, mattoja tai mitään muitakaan huonekaluja tai tekstiilejä yhteen. Huomasin jotain yhteneväisyyttä tämän artikkelin suhteen, mutta kaikkea en allekirjoita. Huomaan kuitenkin hakevani hämyisiä valoja, pehmeyttä, lämpöä… Ehkä se on jonkinlainen pesänrakennusfiilis joka herää aina syksyisin? Jotenkin valmistaudun siihen piiiiitkään talveen joka on yleensä ainakin itselleni tosi rankka. Syksyisin luen tavallistakin enemmän, ja myös pianoon sekä ukuleleen tulee tartuttua useammin.

  Syksy näkyy meidän kodissa pehmoisina tyynyinä,  paksuina verhoina, pehmoisina mattoina joihin saa upottaa varpaansa, viltteinä joiden alla saa lokoisasti käpertyä. Uutena tulokkaana tein meille nyt myös pienen vuodekatoksen – pojat ovat kateellisia kun meillä vanhemmilla on kuulemma maja 😄Syksy tuo mukanaan kynttilöitä ja kasvavan tarpeen saada loikoilla sohvalla hyvän kirjan ja teekupin kanssa. Syksy on niin kaunis, sekä kotona että luonnossa. En (mielestäni) ole erityisen tunnelmallinen ihminen, mutta syksy kyllä nostattaa aina näitä fiiliksiä. Olisi mielenkiintoista kuulla, olenko ajatuksieni kanssa yksin? Onko jotain, mitä sä kaipaat juuri syksyisin?

  Koko koti on tärkeä ja rakas, mutta henkilökohtaisin monille on tietenkin makuuhuone. Meidän vuode on Kaluste-Matilta, mielettömän ammattilaisen suosituksella valittu, juuri meille sopiva – ja se on todellakin näkynyt unen laadussa ja vireystasossa. Makuuhuoneen tekstiilit ovat Kangaskapinan upeasta valikoimasta – heidän sisustuskankaiden valikoima lienee suurimpia, ja palvelu on asiantuntevaa sekä lämmintä. Viihtyisyydellä on suuri merkitys ❤️  Makuuhuoneen sisustuksesta, uniergonomiasta sekä unen tärkeydestä tulossa painavaa asiaa. Makuuhuoneeseen todella kannattaa panostaa.

  fiiliksiä syksy teissä herättää? Miten syksy näkyy sun kodissasi?

  Vastaa

  Sulje
  ×

  Cart