• You are currently viewing Inspiroiva viikonloppu

  Inspiroiva viikonloppu

  Kaupallinen yhteistyö: Hotel Helka

  Aluksi olin ihan kauhuissani. Minäkö yksin kaksi yötä Helsingissä muun perheen jäädessä kotiin? Mitä siitä tulisi? Pärjäisinkö yksin?

  Näin jälkeenpäin ajateltuna todella hölmöä, että edes ajattelin niin. Kai sitä nyt kolmevitosena jo pari yötä pärjää yksin!?!?! Mutta kun on aina tottunut matkustamaan yhdessä perheen kanssa, ajatus tuntui oudolta. No, se ajatus oli ja meni ohitse aika nopeasti siinä kohtaa, kun avasin hotellihuoneeni oven.

  MENNEIDEN VUOSIKYMMENTEN TUNNELMAA

  Vastassani oli ne upeat, syvät ikkunalaudat, jotka huokuivat menneiden vuosikymmenten ja vanhan talon tunnelmaa. Artekin huonekalut puolestaan kestävää ja ajatonta tyyliä. Heittäydyin sängylle Marimekon pehmeään syleilyyn ja mietin, että ei tämä oikeastaan olekaan yhtään hassumpaa. Kukaan ei pyydä mua tekemään mitään, kukaan ei kimpoile, ei säntäile ja mikä parasta, kukaan ei myöskään keskeytä aamiaistani sanomalla ”Äiti, mulla on pissahätä” tai ”joko voidaan mennä”

  Päivät inspiroiduin lasten joogaohjaajakoulutuksessa ja fiilistelin hotellin huippu sijaintia. Aurinko lämmitti ihanasti Helsingin katuja ja kävelymatkan päässä oli niin rautatieasema kuin joogastudiokin. Siis kaikki, jota minä kyseisen viikonlopun aikana tarvitsin. Olin myös päättänyt, että samalla kun nautin kaikesta ympärillä olevasta, edistän myös omaa hyvinvointiani valinnoillani. En ottanut hissiä, vaan valitsin joka kerta portaat. Kävelin välimatkat ja valitsin aamupalallakin hotellin monipuolisia, vegaanisia vaihtoehtoja.

  Hotelli Helka on enemmän kuin hotelli. Se on inspiraation lähde, pala paratiisia, joka sisustuksellaan puhuttelee ja herättää tunteita.

  Varaamalla majoituksen Helkan verkkosivujen kautta, saat -10 % alennuksen päivän hinnasta koodilla PINKHELSINKI

  Hotelli Helkaan tästä

  Vastaa