• You are currently viewing Syksyn tuuliin ja niiltä suojaan – lämmin ja lapsiturvallinen ulko-ovi

  Syksyn tuuliin ja niiltä suojaan – lämmin ja lapsiturvallinen ulko-ovi

  Kaupallisessa yhteistyössä Lämpöluxin kanssa

  Syksyn tuuliin ja niiltä suojaan – lämmin ja lapsiturvallinen ovi

  Muiden seikkojen ohella, talon ovi antaa usein ensivaikutelma koko kodista. Meidän ensivaikutelma ei oven suhteen ollut aiemmin siis kovinkaan mairitteleva…

  Sen lisäksi että ovi oli ruma, se alkoi kirjaimellisesti lahota käsiin ja huonolaatuisena se myös turposi vuodenajasta riippuen – ja erittäin merkittävänä seikkana: lasten oli tätä ovea todella vaikea saada auki.

  Meillä, kuten monissa muissakin perheissä, syksy on tuonut muassaan aikakauden jona uudet pikkukoululaiset saapuvat yksin kotiin. On ensisijaisen tärkeää, että ovi on oikeasti turvallinen lapsille, ja helppo avata lukosta niin sisältä ja kuin ulkoa.

  Vaikuttaako asiakaslähtöinen palvelu ostopäätökseen?

  Ulko-ovea lähdettiin tsekkailemaan useista mallistoista, useilta myyjiltä. Ovi on iso sijoitus, eikä sitä todellakaan huvita olla vaihtamassa uudelleen vielä viiden vuoden päästä. Meille turvallisuuden ja kauniin ulkonäön ohella tärkeä seikka oli energiaa säästävä ratkaisu.

  Summa summarum – todettiin että Lämpöluxin ovet olivat saaneet testeissä ihan mielettömän hyvät tulokset, ja sekä niiden laatu että lämmöneristävyys olivat markkinoiden parhaimpia. He antavat ovilleen myös 10 vuoden suoranapysymistakuun, asennukselle saman kymmenen vuotta ja tuotteille viisi vuotta.

  Avaimet käteen-paketti on helppo ja huoleton

  Tykkäsin myös siitä, että mukana olleen pienoismallin kanssa oven rakennetta ja mekaniikkaa pääsi ihan konkreettisesti testaamaan. Olen ihminen joka ei mielellään päästä vieraita kotiinsa. Olen vähän antisosiaalinen, en osaa kovin hyvin smalltalkia ja ylipäätään tilanne on enemmänkin ahdistava kuin miellyttävä. Nämä Lämpöluxin tyypit kyllä rokkasivat homman kotiin – meillä oli oikeastaan aika hauskaa, ja laitoin tästä erikseen vielä palautetta.

  Sellaisen aidon välittömän asiakaspalvelun lisäksi tuotteen ja palvelun sisältö osattiin kertoa ilman turhia hienosteluja.

  Lämpöluxin ovet valmistetaan aina mittatilaustyönä, ja sellainen meillekin lähti tilaukseen. Heidän palveluihinsa kuuluvat myös asennus – vanhan oven poisvienti ja jälkien siivoaminen. Tämän suhteen olin hyvin skeptinen. En ollut kyllä huonoja kokemuksia lukenut, mutta oikeasti, moniko rakennusfirma tms koskaan siivoaa kaikkia jälkiään?

  Reilu viikko oven tilauksen jälkeen saimme vielä Lämpöluxilta kirjeen, jossa ilmoitettiin että ovi on lähtenyt valmistukseen. Lisäksi saimme oman yhteyshenkilön, johon oli mahdollista olla yhteydessä toimitukseen ja asennukseen liittyvissä kysymyksissä.

  Ovi saapui ilmoitettuna ajankohtana, huolellisesti pakattuna. Asennuksesta sovittiin kanssamme erikseen. Lämpöluxin asentajat olivat samaa linjaa aiempien edustajien kanssa, ja homman suhteen ei todellakaan nysvätty turhaan.

  Tarkoituksenani oli olla itse paikalla koko asennuksen ajan, mutta miehelleni sattui vakavamman puoleinen onnettomuus, ja lähdin saattamaan häntä sairaalaan.

  Asentajat vielä soittivat minulle lähdettyään ja toivottivat pikaista paranemista – propsit tästä. Ei toki kuulu heidän hommaansa, mutta näinä päivinä pienikin inhimillisyyden ele on tärkeä. Kotona minua odotti tosiaan valmiiksi asennettu ovi – ja aivan viimeisen päälle siivotut jäljet. En löytänyt pölyä, purua, ruuveja tai mitään muitakaan jälkiä asennuksesta, jopa ovi oli pyyhitty. Ja veikkaan että imuroivat meidän eteisen siinä samalla muutenkin.

  Ovi on ollut meillä nyt parisen kuukautta, hieman vajaa. Käyttökokemusta alkaa olemaan, ja kun ynnään tuotteen laadun palvelun laatuun, en voi kuin suositella. Lasten on helppo avata ovi, Sento-turvalukko on todella näppärä. Oven 3-kertainen tuplaselektiivilasi, kovapuinen lämpökynnys ja vankka karmirakenne takaavat sen, että ovi kestää kovempaakin käyttöä. Ja hyvän lämmönerityksen ansiosta sukat eivät enää pyöri jaloissa, eli kukkarokin kiittää.

  Voin siis todellakin suositella Lämpöluxia, sillä koko palvelupaketti oli prikulleen sitä, mitä sen luvattiinkin olevan. Ulko-oven vaihto ei ehkä kuulu suosikki-sisustustoimenpiteiisin, mutta kun sen tekee kerrallaan kunnolla, on siitä iloa hyvinkin pitkäksi aikaa.

  Mitä tuumaatte muutoksesta?

  Vastaa