• You are currently viewing Hammaspeikot ovat puhuttaneet jo vuosia!

  Hammaspeikot ovat puhuttaneet jo vuosia!

  Kaupallinen yhteistyö: Hammaskeiju

  Meillä pojat saivat ensimmäisen kerran hammasharjat käsiinsä siinä kohtaa, kun osasivat tarttua esineisiin. Hammaspeikot ovat siis puhuttaneet poikia jo vuosia. Matkan varrella olemme mieheni kanssa kyllä joutuneet kyseenalaistamaan omia kasvatusmetodeitamme ja opetetun asian perille menoa esimerkiksi siinä kohtaa, kun pojat Thaimaan lomalla pesivät hotellin kylpyhuoneen seiniä hammasharjoillaan.

  Mies onneksi näki tilanteen siinä kohtaa, kun harjat eivät olleet vielä ehtineet seinien pesun jälkeen suuhun! ”Hyi olkoon, en halua edes ajatella, mitä peikkoja sieltä seinistä olisi hypännyt!”
  Harjat lensivät roskiin, mutta pojille iski paniikki, että mitä jos hammaspeikot nyt sitten löytävät heidät yön aikana? Ensitöikseni itse mietin, että vau, hienoa pojat! Olette sittenkin ymmärtäneet hammasharjojen käyttötarkoituksen, mutta samalla tajusin, että hitsi vieköön. En voikaan nyt sanoa pojille, että kyllä nukkumaan voi mennä ilman hampaidenpesua ja ostetaan huomenna uudet harjat, sillä olemmehan juuri vuosia toitottaneet päinvastaista.

  VALKOINEN VALHE LASTEN KASVATUKSESSA

  Onneksi matkatavaroissa oli mukana paketti hammaspastilleja. Hammaspeikot saatiin häädettyä ja illan nukkumaanmeno saatiin pelastettua pienellä valkoisella valheella hammaspastillien siivittämänä.
  Sen koommin eivät pojat enää onneksi ole kylppärin seiniä harjoilla hinkanneet.


  Mitä professori sanoo hammaspeikoista ja xylitolista, lue täältä.

  Vaikka itse mieluummin söisin purukumia, olen joutunut toteamaan, että herkälle vatsalleni purukumit aiheuttavat vatsanväänteitä ja pojat puolestaan saattavat toisinaan unohtaa, että se purkka pitää sylkeä eikä nielaista, joten olen tullut tulokseen, että meille sopivat paremmin pastillit. Ja mitä vähemmän lisäaineita pastillit sisältävät, aina parempi myös vatsallenikin.

  VEGAANISET HAMMASPASTILLIT

  Pääsimme tutustumaan Kotimaisiin, Riihimäellä valmistettaviin täysksylitolipastilleihin muutama viikko sitten, kun saimme Hammaskeijulta lähetyksen.
  Ympäristöystävällisiin paperipusseihin pakatut pastillit henkivät siitä, että pastillit tosiaan pakataan käsin ja jokaiseen pussiin lasketaan sormitarkkuudella sama määrä pastilleja.

  PASTILLIANNOSTELIJA KUTSUU LAPSIA

  Jos lelussa on jonkinlainen toiminto, se yleensä herättää poikien mielenkiinnon. Saman voin todeta, kun yhteistuumin kaadoimme paperipussin sisällön Hammaskeijun omaan pastilliannostelijaan, suljimme kannen ja… Niin no, tappeluhan siitä tietenkin ensin tuli. Kuka saisi ensimmäisenä pyörittää pastilliannostelijan ratasta ja katsoa mitä tapahtuu.
  Pienen väännön jälkeen saatiin sovittua vuorot ja voi että niitä hilpeitä riemunkiljahduksia, kun ensimmäiset pastillit putosivat käsiin.

  Lähetyksessä oli mukana myös muutama metallinen taskurasia, joka mahdollistaa pastillien mukaan pakkaamisen esimerkiksi koulureppuun tai vaikkapa autoon.

  Hammaskeijun verkkokauppaan pääset tästä.


  HYVÄSTI HAMMASPEIKOT JA VATSAVAIVAT

  On ihanaa tuottaa lapsille iloa tällaisilla arkisilla, pienillä asioilla, jotka samalla opettavat ja auttavat häätämään ne ilkeät, pahat hammaspeikot, mutta ilahduin myös itse suunnattomasti, kun lähetyksestä löytyi täysin uudenlaiset erytritolipastillit. Sen lisäksi, että erytritoli ehkäisee tehokkaasti kariesta, se ärsyttää vatsaa vähemmän kuin muut sokerialkoholit.

  Lue myös Oiva-raportti tuotteen elintarviketurvallisuudesta.

   

  Vastaa