• You are currently viewing Miltä näyttää koti jota ei sisusteta?

  Miltä näyttää koti jota ei sisusteta?

  Miltä näyttää koti jota ei sisusteta?

  Yritin pitkään sisustaa meidän kotia aina jonkin tietyn mallin mukaan, sävyttää kaikkea yhtenäisesti jne.. Tätä jatkui ainakin kymmenen vuoden ajan. Koskaan ei tuntunut kotoisalta, näytti toki ihan kivalta mutta siihen se jäi. Sitten haistatin pitkät sisustamiselle. Hankin kotiin ainoastaan esineitä joista tulee hyvä fiilis – en mietin materiaalia, väriä tai kuosia. Asiat joista kodin asukkaille tulee hyvä fiilis, näyttävät kyllä yhdessä hyviltä.

  Nyt meillä on mielestäni ihanan kotoisaa ja lämmintä. Jonkun mielestä meillä todennäköisesti on sekavaa, mutta itse tykkään kaikista huoneista ja tavaroista niin paljon etten osaa päättää edes sitä, mikä on suosikkini.

  Rakastan meidän hämyistä makuuhuonetta, siellä ehdoton lemppari on vuodekatos. Sänkyä vastapäisellä seinällä meillä on televisio, joten peti toimii myös leffakatsomona 😄

  Grammarissa soi aamuisin Beatles, vanha televisiokaappi toimii vinkeästi viinikaappina ja retrohtavan lasipöydän alla näkyy suosikkimattoni – upottavan pehmoinen itämainen jättiläismatto.

  Tykkään kauniista tavaroista joista tulee hyvä fiilis, mutta ihmiset ja muistot rakentavat kodin. Silti, tässä kuvassa näkyvä esine on arvokkain ja rakkain esine koskaan – edesmenneen pappani kiikustuoli. Sen vieressä nököttävässä kirjahyllyssä näette myös rakkauteni lukemiseen 🧡

  Ja voi, keittiö 🧡 Remontoitiin tämä ihan hiljattain, olin haaveillut puutasoista ikuisuuden. Rakastan kokkaamista ja tuon pöydän äärellä ollaan vietetty ihania hetkiä niin perheen kuin ystävienkin kanssa.

  Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, on terassi. Täällä on ihasteltu ensilunta, ihasteltu lasten temppuja trampoliinilla, kutsuttu ystäviä paljuilemaan ja pelailemaan. Sinne ei olla hankittu kuin pehmoinen sohva, pöydät, jokunen tuoli ja tuo älyttömän kaunis kynttelikkö.

  Mikä on kaunein paikka sun kodissa? Millaisella mentaliteetilla sä sisustat sun kotia?

  Vastaa