• You are currently viewing Vaatekaapin päivitys + alekoodi

  Vaatekaapin päivitys + alekoodi

  Mun tulee kyllä niin harvoin päivitettyä omaa vaatekaappia, lasten tarpeet menevät aina edelle. Monesti ostoksilla tai verkkokauppaa selatessani päätän, että tällä kertaa ostan vaatteita vain itselleni, mutta harvoin se kyllä onnistuu. Tällä kertaa kuitenkin tein poikkeuksen ja se kannatti! Oman vaatekaapin päivitys sai aikaan tunteen, että on kiva vastaanottaa syksy ja sen mukana tuomat kirpsakan raikkaat aamut!

  Jos mun pitäis määritellä mun pukeutumistyyli, niin vastaisin varmasti, että fiilispohjalta pukeutuja. Juhliin lähtiessä on kiva panostaa vaatteiden lisäksi myös hiuksiin ja meikkiin, mutta arkivaatteissa ehdottomasti se tärkein juttu on käyttömukavuus. Mitä helpompi vaatteissa on olla ja liikkua, sen parempi.

   

   

  En ole aiemmin tehnyt ostoksia Junkyardilta* mutta kun sain valita testiin heidän oman malliston vaatteita, niin täytyy todeta, että varmasti tulen tilaamaan toistekin. Vaatteiden kokomerkinnät pitivät hyvin paikkaansa, joten sitä raivostuttavaa vaihtorumbaa ei tullut ollenkaan ja naistenvaatteiden lisäksi heillä oli valikoimissa paljon vaihtoehtoja myös miehille ja lapsille. Arvatkaapa vaan oliko haastavaa pysytellä tällä kertaa siellä naistenvaatteiden osastolla!
  No enhän mä siellä tietenkään koko aikaa pysynyt, vaikka lopulta ostoskoriin vaan itselleni klikkailinkin.
  Lasten puolta selailin vähän jo joulun pehmeät paketit mielessä. Siellä näytti olevan kattava valikoima mm. Adidaksen vaatteita.

  Huomasimpa muuten myös eteisessä vaatteita sovittaessani, että olin onnistunut valikoimaan syysvaatteideni sävytkin niin, että ne mätsäävät sisustukseen! Heh!
  Sisustusideoitani ja inspiraatiota lisää instagramissa.

   

  Koodilla SARIANNA15 saat 15% alennuksen yli 50 euron tilaukseen.

  (koodi ei koske aletuotteita ja on voimassa 30.9. saakka)

   

   

  Mun poiminnat vaatekaapin päivitykseen:

  Pipo* Valley
  Farkut* Perfect 80s
  Takki* Banana Pile
  Huppari* Lucid Dream
  Mustat farkut* Really Tight High Waist
  HARMAAT HOUSUT* MOVE IT

   

   

  Vastaa