• You are currently viewing 8 tavaraa, jotka löytyvät poikien äitien kotoa

  8 tavaraa, jotka löytyvät poikien äitien kotoa

  Me ollaan niin usein muiden poikien äitien kanssa naurettu sille, että samat tavarat löytyvät jokaisen meidän kodista. Sellaisia tavaroita, mitä ei välttämättä löydy, jos talo ei ole täynnä poikia. Osa näistä tavaroista on sellaisia, mitä sinne taloon ei erityisesti äitinä toivoisi, mutta joita tulee varmasti ikävä, kun pojat lentävät pesästä.

  Lue myös: Nämä totuudet on jokaisen poikien äidin hyvä tietää

  (Ja tähän taas maininta, että kyllä tiedän, että nämä voi löytyä myös tyttöjen äitien ja lapsettomienkin kotoa. Tämä juttu on kuitenkin kirjoitettu huumorilla, liittyen siihen, mitä poikien äitien kanssa olemme jutelleet.)

  8 tavaraa poikien äitien kotoa

  Parsimisvälineet tai paikkoja

  Tämä tuntuu toistuvan poikaperheissä AINA. Miksi ihmeessä niitä housuja, kenkiä ja sukkia menee rikki niin tiuhaan tahtiin? Eteisessä komeilee reikäiset kengät, naulakossa polvista puhki kuluneet housut ja jalassa pojalla on risat sukat. Jokaisella poikien äidillä on pakko olla jossain parsimisvälineet tai käteviä tarrapaikkoja. Jos ei, niin sitten tukuttain rahaa uusiin vaatteisiin.

  Legojen säilytysrasia

  Jos on talossa poikia, on myös legoja. Ja niitä on paljon. Niin paljon, että niiden säilytykseen tarvitaan mielikuvitusta ja hurjasti tilaa. Ne sattuttavat ädin jalkapohjia ja niiden siivoaminen raastaa hermoja. Legoja löytyy joka paikasta, mattojen alta, kengistä, taskuista ja laukuista. Niitä on viemäreissä ja koristeissa. Jopa aamukahvissa. Nokkela äiti keksii legoille kätevät säilytysrasiat. Hullu äiti lajittelee ne värien mukaan.

  Raikastin

  Kun pojat kasvavat, on raikastin poikien äitien vakiovaruste, vähintäänkin vessassa. Raikastinta voi tarvita myös eteiseen, kylpyhuoneeseen ja sinne, missä mahdolliset urheiluvarusteet kuivuvat. Raikastin pojan huoneessa voi olla myös kätevä.

  Lue myös: Tällaisia ovat pojat horoskoopeittain

  Korvatulpat tai kuulosuojaimet

  Onko olemassa poikien äitiä, jolla ei näitä olisi jossain elämänvaiheessa ollut? Joko silloin, kun yöllä unen saanti oli haastavaa ja oli isän vuoro hoitaa. Tai silloin, kun taapero karjui ja pärisi, tai silloin, kun leikki-ikäiset pojat juoksivat ympyrää ja huusivat. Viimeistään silloin, kun teini-ikäinen huudatti musiikkia täysillä niin, että ikkunat helisivät.

  Laastareita

  Laastareita! Paljon laastareita. Hienoja, värikkäitä ja kuviollisia laastareita. Niitä laitetaan polviin ja kyynerpäihin pitkin kesää. Välillä niitä on kiva laittaa, vaikka ei olisi haavaakaan. Laastareita menee paljon, niin paljon, että niitä on hyvä olla varastossa koko ajan useampi laatiko.

  laastari

  Piristeet

  Kaikissa lapsiperheissä kuluu paljon kahvia. Oikeastaan sitä taitaa kulua paljon yleensäkin kaikissa talouksissa Suomessa. Mutta poikien äitinä kahvinkulutus suorastaan räjähtää käsiin. Aamulla väsyttää, pakko juoda kuppi, päivällä särkee päätä, pakko juoda toinen, kolmas juodaan, kun lapset ovat hetken hiljaa ja paikallaan tai jos eivät ole, otetaan juoksukahvi. Kahvi, se hetken arjen luksus. Piristeenä voi toimia tee tai joku muu, mistä äiti saa pienen piristeen arkeensa.

  Poikien tekemä sisutuselementti

  On se sitten teipillä kiinnitetty piirustus ovessa, legoukkeli kynttilälyhdyssä tai nerfpanos joulukuusessa, mutta pojat osaavat sisustaa. Poikaperheissä monesti näkee äidin kauniin kukka-asetelman päällä pikkuauton tai supersankarin. Hyllyn päällä roikkuu rooliasu tai taikaviitta. Kyllä ne pojat sisustaa… mutta omalla tavallaan.

  Kiviä, keppejä tai käpyjä

  Löytyykö muka poikien äitejä, joiden kodissa ei jossain vaiheessa ole ollut kiviä, keppejä tai käpyjä? Vaikea uskoa. Niitä kun kulkeutuu poikien taskuissa ja käsissä sisälle vähän väliä. Välillä poika on mielestään löytänyt niin hienon aarteen, että se on pakko saada kotiin. Poika saattaa seistä ovensuussa aarteensa kanssa, mikä on pahimmillaan kannonpala tai jättimäinen kivi.

  Ilta-Sanomien hauska listaus siitä, mitä tavaroita löytyy 80% suomalaiskodeista

  Vastaa