• You are currently viewing Minä, reppu ja Eurooppa. Eikä lainkaan lapsia

  Minä, reppu ja Eurooppa. Eikä lainkaan lapsia

  Tänään lähden lomalle. Minä, reppu ja Eurooppa. Aika jännää. Ja mikä on vielä jännempää kuin itse matka, on se, että lähden reissuun ilman lapsia.

  Olen jo valmiiksi niin ikävissäni, että en tiedä, miten selviän koko 10 päivän reissusta. Vaikka teen kotona töitä joka ikinen päivä, ja olen lasten kanssa siis aivan koko ajan. Silti en koe tarvitsevani heistä lomaa. Olen varmaan vähän hullu.

  Mukavaa kuitenkin hetki hengähtää työasioista, joten myös tämä blogini hiljenee lomani ajaksi. Se tekee minulle oikein hyvää. Kesälomaa tuli pidettyä aika vähän, joten loman tarpeessa tässä ollaan. Sanna ja muu tiimi hoitaa somen. Kirjoitan kuitenkin reissusta koosteen blogiin, kun tulen takaisin.

  Lentäen Espanjaan ja takaisin junalla

  Lennän siis ensin Espanjan Alicanteen tänään. Siellä olen muutaman päivän ja sitten lähden valumaan junalla läpi Euroopan takaisin kotiin. Käyn Ranskassa, Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa ennen kotimaata. Takaisin tulen juuri ennen Poikien Äitien seuraavaa risteilyä, joten matkanteko ei vielä siihenkään pääty. Huh huh.

  Tämän koko reissun idea on, että lähden tutustumaan Euroopassa kulkemiseen junalla. Meillä kun on hyvän ystäväni kanssa ajatuksena lähteä poikien kanssa reppureissulle Eurooppaan vielä joskus. Ehkä jo ensi- tai sitä seuraavana kesänä. Tämä on hyvää harjoittelua sitä silmällä pitäen.

  Muutenkin kun tuo lentäminen ei ole lempi puuhaani, eikä ilmaston vuoksi suositeltavaa nykyään, niin hyvin voisin alkaa kulkemaan Euroopan reissuille jatkossakin välillä junalla. Ei ollenkaan hullumpi vaihtoehto.

  reppu ja eurooppa

  Mitä rinkassa?

  En muuten ole koskaan aiemmin pakannut tai käyttänyt rinkkaa.

  Nyt ajattelin lähteä matkaan mahdollisimman vähällä varustuksella, jotta matkanteko olisi mukavampaa. Vaikeinta oli päättää, mitä kenkiä pakkaan mukaan. Ne kun painavat paljon, eikä kuitenkaan yksillä kengillä voi koko lomaa mennä. Päädyin nyt ainakin ottamaan kunnon lenkkarit, vaikka eivät ehkä kaikista tyylikkäimmät olekaan ja ballerinat. Läpsyjen kanssa vielä arvon, sillä Espanjassa on ainakin vielä tosi lämmin, mutta periaatteessa ilmankin pärjäisi.

  Muuten mukaani lähti mukavat olovaatteet ja muutamat siistimmät mekot ja yhdet farkut. Näillä pitäisi pärjätä. En minä kyllä tavallisella reissullakaan paljon vaatteita ole ikinä pakkaillut mukaan, mutta haastavamman tästä reissusta tekee muuttuvat lämpötilat. Samoilla vaatteilla kun ei pärjää esim. Tanskassa ja Espanjassa.

  Reppu ja Eurooppa -Matkareitti

  Matkani starttaa siis lentäen ensin Espanjaan. Siitä eteenpäin reittini menee seuraavasti. ESPANJA Alicante- Barcelona-RANSKA Avignon-SAKSA Mannheim-Köln-Hannover-Luneburg-Lyypek. TANSKA Kööpenhamina. RUOTSI Tukholma. SUOMI.

  Reissuani voi seurata blogini Poikien Äiti -Instagramissa. Laitan myös Poikien Äidit yhteisön Instagramiin välillä päivityksiä. Ainakin stoorin puolelle. Reppu on pakattu, Eurooppa odottaa.

  See you later alligator!!!

  LUE MATKASTA TEHTY KIRJOITUS TÄÄLTÄ

  Vastaa