• You are currently viewing Syksyinen valokuvaus

  Syksyinen valokuvaus

  Syksyinen valokuvaus

  Saatiin ideaksi tilata syksyinen valokuvaus, jonka lopputulemana saatiin meidän pojista niin makeita kuvia, että oli pakko jakaa ne tänne teille – josko joku muukin inspiroituisi. Aromaa Photographyn Hannu kävi kuvaamassa meidän poitsut viime viikolla. Halusin kuviin syksyisiä värejä enkä mitään turhaa pönöttämistä – eli kuvissa näkyy hieman angstaava esikoinen, pelleroolin ottanut kuopus ja kultaista keskitietä kulkeva keskimmäinen!

  Olen huomannut että nykyaikana melko harvat kuvauttavat erikseen lapsia, kuvien ottaminen itse on huomattavasti helpompaa kuin 20 vuotta sitten. On kuitenkin aika huisi ero, kun kuvien ottajana on ihan oikea ammattilainen. Ja en tiedä muiden lapsista, mutta meidän pojat myös jännästi tottelevat vierasta kuvaajaa paremmin. Poseeraukset tehtiin ohjeiden mukaan ja sen jälkeen heitettiin yläfemmat kuvaajalle!

  Meidän syksyinen valokuvaus oli siis todella onnistunut, ja luulen että otetaan uusi kuvaus ensi keväälle. Onko teillä tapana kuvauttaa lapsia? Vahva suositus Aromaa Photographylle, olipa kuvaustarve miltei minkälainen tahansa.

  Onko sulla tapana kuvauttaa lapsia?

   

  Vastaa