• You are currently viewing Vaalea puu ja rottinki osana sisustusta

  Vaalea puu ja rottinki osana sisustusta

  Mulla on uusi rakkauden kohde: Vaalea puu ja rottinki osana sisustusta.

  Kesällä olin melkein jopa huolissani missä mun sisustusintoni on, mutta kyllähän se tässä syksyn edetessä on taas ilmaantunut. Pitkään etsinnässä olleet venetsiatuolit keittiöön löytyivät facebookiin laittamani ostoilmoituksen kautta ja niin ikään pitkään mielessä ollut idea sängynpäädystä toteutui miehen taitavissa käsissä. Ja vaikka pidinkin edellisistä mustista pinnatuoleista, niin kyllä vaalea puu tuo heti keveämpää ilmettä tilaan.


  Kuvan julisteet vasemmalta Texture line hands, Antibes

  Uuden sängynpäädyn myötä meni makuuhuoneessa julisteetkin uusiksi.
  Edelliset mustavalkoiset printit mustine kehyksineen saivat väistyä, sillä kaipasin tilalle keveämpää ja raikkaampaa ilmettä. Makuuhuoneen valkoiset kehykset ja julisteet ovat kaikki Deseniolta.

  Halusin jatkaa samaa keveyden tunnetta myös olohuoneeseen ja sinne valitsin vaalean puun sävyiset kehykset ja yksinkertaiset, makuuhuoneen julisteita mukailevat printit osaksi suurempaa tauluseinää.


  Julisteet keskellä vaaleissa puukehyksissä. Life is, Close sekä Almost kiss

  Oletteko muuten huomanneet saman mitä minä? Että päivänvalo on ihan viime päivien aikana vähentynyt huomattavasti. Tuntuu että sisälläkin on ollut niin pimeää keskellä päivääkin. En erityisemmin pidä syksystä, pimeydestä tai vesisateesta, mutta onhan tässä puolensakin. Nyt saa hyvillä mielin nauttia illoista kotona. Sytytellä tunnelmavaloja, pelata lautapelejä tai ihan vain nauttia siitä kiireettömyydestä yhdessä perheen kanssa.

  Meillä onkin pojat juuri nyt syyslomalla. Kelit eivät ole olleet ihan parhaimmat, mutta ollaan siitä huolimatta ulkoiltu ja sen jälkeen onkin ollut ihana käpertyä sohvannurkkaan.

  Desenion nettisivuilla on muuten juuri nyt viikonlopun yli kestävä kampanja, jossa saat 15% alennusta ostaessasi 2 tuotetta, 20%  alennusta ostaessasi 3 tuotetta ja 25% alennusta ostaessasi 4 tuotetta tai enemmän…
  Tarjous päättyy 21. lokakuuta 2019.

  Verkkokauppaan pääset tästä

   

  Vastaa