• You are currently viewing Hyytävä Halloween!

  Hyytävä Halloween!

  Hyytävimmät Halloweenkoristeet toimittaa Aprilli – *Kaupallinen yhteistyö!

  Oikea fiilis, hyvä porukka ja hyytävä Halloween on taattu! Vielä ei siis todellakaan ole liian myöhäistä juhlia Halloweenia. Meidän kemut on tulevana viikonloppuna, ja tiedän että paikka paikoin kemutellaan vielä parina viikkona siitä eteenpäin.

  Tänä vuoden meidän supermakeet koristeet saapuivat Aprillin puodista ja vauhdilla saapuivatkin. Nopean toimituksen lisäksi oli todella ilo huomata, että tuotteet on oikeasti laadukkaita. Näistä on siis iloa useammaksi vuodeksi, ei mitään kertakäyttötavaraa – tykkään! Teemaan sopivat koristeet nostavat tunnelmaa ja luovat oikeanlaista fiilistä, ja laadukkaita koristeita hankkiessa niistä saa tosiaan nauttia pidempäänkin kuin vain kerran.

  Meillä on jo pitkät perinteet Halloweenjuhlilla. Ensimmäiset pirskeet järjestin asuessamme omassa kodissa ensimmäistä vuotta, eli vuonna 2014.  Tuolloin odotin meidän kuopusta, joten aikuisten bileitä ei tuolloin vietetty. Kuten olen aiemminkin maininnut, rakastan järjestää juhlia, ihan kaikenlaisia. Tiedän että Halloweenin perimmäinen ideologia ei ole millään tavalla houkutteleva, mutta mielestäni jokaisesta juhlasta voi rakentaa omanlaisensa ihanan hetken, jos niin haluaa. Lasten juhlissa on ihan pikkuisen jänniä juttuja, isoja hämähäkkejä ja sen sellaisia. Toiset ovat herkempiä kuin toiset, eikä ole kovin hupaisaa jos pienet ihmiset näkevät painajaisia tai juhlat ylipäätään ovat liian pelottavat… Lasten juhlissa puetaan siis kivat naamiaiskuteet – jotka voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Meillä on nähty kummituksia, prinsessoja, ninjoja, tiikereitä. Sitten ollaan herkuteltu, pelattu aarteenetsintää, äänestetty paras asu ja katsottu jännittävä lastenleffa.

  Entäs sitten aikuisten bileet?

  Aikuisten bileissä sitten taas on perinteisesti ollut jonkinlainen teema. Meillä on teemoina ollut ainakin zombie, Liisa Ihmemaassa, Nälkäpeli, Star Wars sekä Disney. Jos oikein muistan. Jengi on pukeutunut joka vuosi teeman mukaan ja voi mieletön miten hienoja kuteita täällä on nähty. Tämän vuoden teema on simppelisti ”80-luvun tyyli-ikonit ja suomijuntit”. En malta odottaa!

  Illan mittaan on nostettu maljaa ja pelattu murhaaja-peliä, joka on ollut tosi tykätty. Pelin kulku on siis sellainen, että eteisen pöydällä on kaksi kulhoa – toisessa punaisia nauhoja ja toisessa valkoisia lappuja. Kun kaikki vieraat ovat tulleet, jokainen nostaa lapun. Muut laput ovat tyhjiä, yhdessä on X. X-lapun saanut on murhaaja. Hänen tulee klo 23 mennessä murhata muut vieraat jäämättä kiinni. Murhaaminen tapahtuu niin että hän tökkää uhriaan kaksi kertaa selkään. Uhri ei saa tehdä asiasta suurempaa haloota, vaan hänen on vaivihkaa mentävä hakemaan punainen nauha ranteeseensa. ”Elossa olevat” uhrit saavat missä tahansa vaiheessa veikata murhaajaa – jos he veikkaavat väärin, on haettava punainen nauha, jos veikkaus osuu oikeaan, saa hän palkinnon. Eli kuoharipullon. Peli päättyy kun yhtä lukuunottamatta kaikki vieraat on murhattu. Tämä on meistä ollut tosi hauska, koska sitä on voitu pelailla muun illanvieton ohella. Tänä vuonna ajattelin kyhäillä myös huonepakopelin.

  Onko teillä tiedossa hyytävä Halloween – vai onko se ehkä ollut jo?

   

  Vastaa