• You are currently viewing Makuuhuoneen sisustus ennen ja nyt

  Makuuhuoneen sisustus ennen ja nyt

  Miten makuuhuoneen sisustus on vuosien aikana muuttunut. Katsaus muutaman vuoden takaiseen ja nykyhetkeen.

  Maalasin seinät marraskuussa vuonna 2016, sitä ennen sävy oli persikkainen ja sisustus todella maalaisromanttinen.

  Seinät olivat pitkään tyhjät, kun en oikein osannut päättää, että mitä haluaisin. Elokuussa 2017 tyyli alkoi hahmottua ja ruskean sävyjä sekä rottinkia oli alkanut hiipiä mukaan. Matto oli 10 euron kirpparilöytö kuten rottinkiset kukkaruukut ja puulaatikkokin jostain kirpparilta.
  Valitettavasti minulla ei enää ole kaikkia kuvatiedostoja jäljellä, joten osa näistä kuvista on kuvankaappauksia instagramista.

  Useimmiten en vuotta kauempaa jaksa samanlaista sisustusta katsella, joten ruskean sävyt saivat väistyä kun syksyllä 2018 tilalle tuli vaaleampia sävyjä ja skandinaavisempaa ilmettä.

  Ja taas meni vuosi ja aloin kaivata muutoksia. Tällä kertaa sain idean, että haluan meille sängynpäädyn. Vinkkasin ideasta miehelleni ja hän tiesi heti, missä olisi sopivat kierrätysmateriaalit sängynpäätyä varten. Materiaali on siis vaneria ja sisälle on rakennettu kehikko ja takaseinä on avoin. Se on siis kevyt liikutella, mutta sänky pitää sen hyvin paikoillaan.

  Vaalea puu on kiehtonut minua jo jonkin aikaa, joten sängynpääty sopii hyvin kodin muihin tiloihin. Mutta mitä täällä vuoden päästä tapahtuu, sitä en itsekään vielä tiedä. Jätimme toki sängynpäädyn käsittelemättä, joten ehkäpä innostun sitten heilumaan maalitelan kanssa, en tiedä?!

  Vastaa