• You are currently viewing Joululahjat aikuiseen makuun

  Joululahjat aikuiseen makuun

  Joululahjat aikuiseen makuun –

  Yhteistyössä Netpris!

  Löytyyköhän muita ”jouluhulluja”? Meitä jotka marraskuun alusta lähtien raikuvat joululaulut eivät kavahduta, lahjojen ostaminen tuntuu joka vuosi yhtä huikealta ja jouluvalojen ripustaminen on ihan parasta puuhaa? Minä rakastan joulua, se on niin ihana. Ainoaksi ongelmaksi viime vuosien aikana ovat tulleet aikuisten paketit. Haluan muistaa kaikkia jotenkin, edes pienesti. Turhaa krääsää en viitsi ostaa eikä sitä kukaan haluaisi saada, ja koska heitä joita haluan muistaa on paljon, ei yhden paketin hinnaksi voi oikeasti tulla monia kymmeniä euroja. Tämän vuoden ( ja luultavasti myös kaikkien tulevien vuosien ) osalta ongelman ratkaisi Netprisin valikoima, josta meille matkasi tällä kertaa aikamoinen paketti glögiä, punaviiniä, suklaata – ja vähän kuohuvaakin.

  Tilaaminen Netprisiltä oli tosi simppeliä, kuin myös kuljetuksen hoituminen. Tuotteet on lajiteltu sivuilla hyvin selkeästi, ja on helppo löytää itselle sopivat valmisteet. Netpris ei suoranaisesti tarjoa kuljetusta tuotteille, mutta välittömästi tuotteiden maksun jälkeen sinut ohjataan suoraan valitsemaan haluamasi toimitusmuoto, eikä siinä voi mikään mennä pieleen. Ei siis turhaan kannata panikoida tilaamisen vaikeutta. Tilaaminen on myös kaikin puolin laillista – tämä on pakko mainita, sillä olen monissa yhteyksissä huomannut ihmisten olettavan, että alkoholien nettimyynnissä olisi jotain hämärää.

  Vastuullista alkoholin käyttöä.

  Netprisin ehdottomia valttikortteja ovat edulliset hinnat, nopea toimitus sekä valtava valikoima.  Kaikki eivät juo alkoholia ollenkaan, toiset periaatesyistä ja toiset eivät vain voi. Netprisin valikoimasta löytyy myös alkoholittomia viinejä, suklaita ja muita naposteltavia. Tämän vuoden joulupaketteihin pakkaan siis aikuisille glögipullot sekä suklaata, osalle taas punaviiniä ja suklaata. Kun nämä kääräisee sellofaaniin ja kiepauttaa hieman joulunauhaa ympärille, lopputuloksena on kaunis muistaminen, edullisesti ja vaivattomasti. Samassa tilauksessa täytin myös viinikaappini erilaisilla viineillä – punaisella, valkoisella ja kuohuvalla. Kovin usein ei nykyään tule juotua edes sitä lasillista, mutta on kivaa että kaapissa on mitä tarjota, jos vaikka extempore-syödään suurella porukalla. Viinit ovat tyypillisesti aika pätevä lahja aikuiselle monissakin tilanteissa, joten silläkin ajatuksella pidän ”varastoa” yllä.

  Pienten lasten vanhempina meidän jouluihin ei alkoholi kuulu mitenkään suurina annoksina, mutta ruoan kanssa juon lasin ja illalla lasten mentyä nukkumaan ehkä toisen. Pidän suomalaista juomakulttuuria melko vinksahtaneena, ja haluan näyttää lapsilleni vastuullista alkoholinkäyttöä, sellaista jossa me voimme juoda maltillisesti lasin tai kaksi, humaltumatta.  Meillä alkoholi ei ole ongelma. En edes vielä tiedä sitäkään, juonko jouluaterialla viiniä – voi olla että juon, tai sitten en. Se ei ole oletusarvo eikä pakottava tarve, juon lasin jos tekee mieli. Sama koskee peli-iltoja tai viikonloppudinnereitä. Saatan ottaa viiniä, vettä tai vaikka limua – jota muuten kannattaa ehdottomasti myös tsekata Netprisin valikoimasta. Sama koskee uutta vuotta, jolloin saamme perinteisesti ihania vieraita tuvan täyteen. Silloin poksautetaan usein auki pullo kuohuvaa, ja tähänkin tarpeeseen löytyi Netprisiltä lukuisia vaihtoehtoja. Oma ehdoton lempparini on tämä J.P Chenetin ICE edition.

  Jos kaipaat herkkuvarastojen täydennystä tai joululahjat aikuiseen makuun ovat vielä hankkimatta, Netprisin paketit ehtivät vielä hyvin saapumaan jouluksi!

   

   

  Vastaa