• You are currently viewing Täällä sitä ollaan, uudella alustalla!

  Täällä sitä ollaan, uudella alustalla!

  Huh heijaa mikä vuosi tää on ollut! Ja täällä sitä nyt yhtäkkiä ollaan, uudella alustalla osana Poikien äidit tiimiä! Huikeeta!

  Toukokuussa painin suurten valintojen äärellä, irtisanoutuako päivätöistä vai ei… Olin tullut tilanteeseen, jossa kahden vuoden opintovapaa oli tulossa päätökseen. Takataskussani oli tutkinto Visuaalisen markkinoinnin koulutuksesta ja oli tehtävä päätös palatako takaisin Varhaiskasvatus työhön vai irtisanoutua.

  Keväällä kuitenkin ajattelin, ettei nyt vakituisesta työsuhteesta voi irtisanoutua ilman uutta työtä. Sehän olisi aivan järjetöntä ja kuka sitten maksaisi minun osuuteni perheemme menoista!?
  Joten elokuun alussa palasin takaisin päiväkotityöhöni.
  Yhtenä elokuisena päivänä sain myös puhelun, että kesällä hakemani työpaikka olisi minun. Se ei aivan vastannut markkinoinnin koulutustani, mutta ajattelin, että se kuitenkin kartuttaisi työkokemusta, joten irtisanouduin.

  Ajatus yrittäjyydestä alkoi kuitenkin kiehtoa enemmän. Mikäli vaihtaisin työpaikasta toiseen, tulisi sivutoiminen yrittäjyys edelleen kulkemaan mukana ja olisin kohta tilanteessa, jossa kahden työn ja perheen kanssa vietetyn ajan yhdistäminen ei vain tulisi onnistumaan.

  NYT TAI EI KOSKAAN!

  Ilmoitin uuteen työpaikkaan, etten otakaan työtä vastaan. Aion kokeilla siipiäni yrittäjänä. Ihan järjetöntä, mutta päivääkään en ole katunut!

  Viimeisestä virallisesta työpäivästä päiväkodissa on nyt kolmisen kuukautta. Tällä hetkellä teen vielä jonkin verran sairasloma keikkaa entiseen työpaikkaani, mutta on ihanaa kun voin itse määritellä milloin minulle sopii ja milloin ei. Aiemmin yrittäjyys ja sisällöntuottajan työni olivat niitä, joita tein silloin kun aikaa riitti, mutta nyt tuntuu huikeelta, kun oma yritys onkin se pääasia, johon voin keskittyä 100 % ja päiväkoti keikkoja otan vastaan silloin kun kalenteri antaa myöden.

  Näin kolmen pojan äitinä oli myös luontevaa siirtää blogini tänne samalla kun hyppäsin mukaan Poikien äitien tiimiin Visuaaliseksi sisällöntuottajaksi.
  Täällä sitä nyt ollaan!

  Seuraa myös instagramissa @sariannapesola

   

   

  Kommentit

  1. Meiju

   Onpa kiva päästä uuden blogin pariin. Minullakin kolme poikaa. Kaikki koululaisia, joten mielenkiinnolla seuraan blogiasi.

   1. Sarianna

    Hei kiva kuulla. Sinä jos kuka pystyt sitten samaistumaan mitä tämä elo kolmen pojan kanssa välillä on. 😀 Tervetuloa mukaan!

  Vastaa