• You are currently viewing Kaksi viikkoa jouluun!

  Kaksi viikkoa jouluun!

  kaupallinen yhteistyö: Storytel
  Jouluun on tasan kaksi viikkoa! Sain eilen viestin, että osa lasten paketeista viivästyy, kääk!

  Päätin, etten nyt kuitenkaan ala stressaamaan, paketit ehtivät varmasti ajoissa kuusen alle. Ja mitä jos tänä vuonna en hankkisi laisinkaan sitä stressiä, vaan heittäytyisikin sohvalle äänikirjojen pariin nauttimaan!?! Ei pöllömpi idea, mutta onnistuuko käytännössä, se jää nähtäväksi?

  Jos sä haluat testata onnistuisiko sulla, niin käy TÄSTÄ lunastamassa 30 päivän maksuton kokeilujakso.
  Storytel on siis äänikirjapalvelu, joka kokoaa yhteen  äänikirjoja ja e-kirjoja – uutuuksia, bestsellereitä,  dekkareita, elämäkertoja ja ajankohtaista kirjallisuutta  – suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

  Pojat ovat löytäneet sieltä useita tarinoita liittyen jouluun ja itse aloitin viikonloppuna kuuntelemaan Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7.

  Ihanaa joulun odotusta!

  Storytel on mobiililaitteelle ladattava digitaalinen kirjapalvelu, jonka kautta voit kuunnella ja lukea jopa kymmeniä tuhansia ääni- ja e-kirjoja sekä ainutlaatuisia Storytel Original -äänikirjasarjoja ilman rajoituksia. Lataa Storytel-sovellus iPhone- tai Android-laitteellesi App Storesta tai Google Playsta ja rekisteröidy tilaajaksi.

  Storytel-kirjapalvelu toimii käytännössä kuten Spotify tai monet muut digitaaliset streamingpalvelut. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteällä 16,99 euron kuukausimaksulla. Voit striimata kirjat suoraan sovelluksessa tai ladata ne offline-tilaan, jolloin voit jatkaa kuuntelemista tai lukemista myös ilman internet-yhteyttä. Jos e-kirjat ovat intohimosi, voit tehdä lukemisesta entistäkin miellyttävämpää yhdistämällä Storytel-tilisi ja koko laajan e-kirjavalikoimamme Storytel Reader -lukulaitteeseen.

  Storytelin ennätyslaajasta valikoimasta löytyy jo yli 150 000 kirjaa – suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi ja italiaksi. Piristä arkiaskareita tai työmatkoja kiehtovilla kertomuksilla, uppoudu tarinaan, kun haluat rentoutua tai opettele uusi kieli – lue mitä, missä ja miten haluat – täysin omilla ehdoillasi. Storytel-tilaus ei sido sinua pitkiksi määräajoiksi, vaan voit päättää tilauksesi milloin tahansa.

  Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu ja toimii kansainvälisesti jo yhteensä 16 eri maassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa keväällä 2016.
  Lähde: Storytel.fi

  Vastaa