• You are currently viewing Harvalla naisella on oikean kokoiset liivit – kumpaan heimoon kuulut?

  Harvalla naisella on oikean kokoiset liivit – kumpaan heimoon kuulut?

  Harvalla naisella on oikean kokoiset liivit – kumpaan heimoon kuulut? Kaupallinen yhteistyö Lumingerie.

  Oikean liivikoon löytäminen saattaa tuntua t-o-d-e-l-l-a haastavalta, harvalla naisella on oikean kokoiset liivit – etenkin jos omaa hieman runsaamaan rintavarustuksen. Lisäksi merkinnät ja mitoitukset saattavat vaihdella runsaastikin eri liivimerkkien välillä, ja jokaiset rinnat ovat erilaiset.

  Mä pääsin suureksi ilokseni Lumingerien yhteistyön tiimoilta testaamaan heidän Elomi Cate-liiviään. Lumingerien konseptina on tarjota kurvikkaille naisille istuvia alusasuja – isorintaisen ei todellakaan ole pakko tyytyä sporttiliiveihin. Lumingeriella on Suomen paras koko- ja mallivalikoima liivejä, eli heiltä löytyy niin kaarituettuja, kaarituettomia, urheiluliivejä, imetysliivejä sekä myös mekkoja ja paitoja.

  Itse en osaa päättää kumpi Lumingeriella on parempaa, asiakaspalvelu vai valikoima. Ensinnäkin heidän sivuiltaan löytyy jo selkeä sovitusopasSen lisäksi – huolimatta siitä että he ovat verkkokauppa – ovat heidän asiakaspalvelijansa erittäin ammattitaitoisia ja palvelualttiita auttamaan valinnoissa.  Nykyaikana on mielestäni todella harvinaista saaada hyvää asiakaspalvelua edes kivijalkaliikkeissä, mutta Lumingeriella vedetään kyllä pojot kotiin tässä. Yhteyden asiakaspalveluun saa nopeasti, heiltä saa asiantuntevaa apua liivin koon ja mallin valintaan.

  Sen lisäksi että huonosti istuvat rintaliivit ovat epämukavat, ja saavat kauniinkin asun istumaan huonosti, on niillä myös kauaskantoisempia seurauksia. Sekä oman empiirisen kokemuksen kantavalla äänellä että fysioterapeutin jututuksella voin varmaksi sanoa, että epäsopivat liivit johtavat nopeasti niskan, hartioiden ja koko selän kipuihin. Huonot liivit eivät tue käyttääjänsä optimaalisella tavalla, jolla on suora korrelaatio myös ryhdin huonontumiseen. Moni isorintainen todennäköisesti kärsii tai on kärsinyt näistä vaivoista jossain vaiheessa elämäänsä – turhaan. Myös liivien olkaimilla on väliä, liian kapeat tai liian tiukat olkaimet aiheuttavat muun muassa hartioiden puutumista ja jopa hermopinteen niskaan.

  Oikeanlaiset liivit tukevat ryhtiä, saavat kantajansa näyttämään hyvältä ja tekevät olon itsevarmaksi. Itselläni en ainakaan ole koskaan aikaisemmin ollut näin hyvin istuvia liivejä – ei kiristä, ei purista. Niska ei kipuile, olkapäihin ei ole pureutunut ikäviä jälkiä ja kupit kannattelevat oikeasti raskaita rintoja. Ei tarvitse siis enää kyynelehtiä tai hikeentyä sovituskopissa tai kiskoa töissä huonosti istuvia liivejä oikeaan asentoon, sitä nimittäin on tullut harrastettua.

  Uskallan myös vannoa että Lumingerien valikoimasta löytyy liivit jokaiseen makuun, malleja ja värejä on nimittäin aivan mielettömän paljon – käyhän tsekkaamassa! Oletko sä kiusannut itseäsi huonosti istuvilla liiveillä?

   

   

  Vastaa