• You are currently viewing Jouluisilla ostoksilla Uudessakaupungissa

  Jouluisilla ostoksilla Uudessakaupungissa

  Jouluisilla ostoksilla Uudessakaupungissa – Kaupallinen yhteistyö Kurjenpolun Taimipalvelu

  Kurvattiin viime lauantaina äitini sekä kuopuksemme kanssa Kurjenpolun Taimipalveluun, ajatuksena hankkia kotiin vielä jouluista fiilistä sekä tuoksua. Kurjenpolulla on siis melko pitkät perinteet, vuodesta 1976 jatkuneet juuret laadukkaana puutarhamyymälänä, mutta nyt muutamia kuukausia sitten heidän valikoimiinsa ovat tulleet myös erilaiset sisustusesineet. Eli kukat ja lahjat samasta paikasta – kätevää.

  Jälleen kerran minua puhutteli kotimainen yrittäjyys, ja lisäksi kyseessä on pitkän linjan perheyritys, joka miellyttää vahvasti ainakin omaa arvomaailmaani. Alkuperäisen omistajan poika on ollut puikoissa nyt 24 vuotta, joten ammattitaito oli sen mukaisesti aivan mielettömän rautainen. Kukkavalikoima luonnollisesti vaihtelee Kurjenpolullaa sesongin mukaan, mutta tuotteiden korkea taso sekä valikoiman kattavuus pysyvät läpi kaikkien kausien. Nyt myymälä oli tietenkin pullollaan jouluaiheisia tuotteita ja kukkia somistettuina hilein sekä joulupalloin.

  Henkilökohtaisesti pidän kodikkaista myymälöistä – hallimaiset kaupat korkeine kattoineen ja ylikirkkaine valoine eivät oikein houkuttele. Tässäkin tapauksessa rinnalla kulkee vahvasti se, että Kurjenpolulla tarjottava palvelu on henkilökohtaista ja osaavaa. Kurjenpolun fiilis oli kiteytettynä hirveän lämmin ja kodikas, ilman nelivuotiasta shoppailutoveria olisin viihtynyt hyllyjen välissä paljon, paljon pidempään.

  Koriimme päätyi ihanaisia tonttuja, jouluisia kukka-asetelmia, lyhty sekä pitkään haaveilemani suuri koristelautanen. Jo itsessään laadukkaan ja kattavan kukilla sekä sisustustuotteilla täytetyn puodin sopukoista löytyi myös ihan ikioma osasto lemmikeille – siihen me taidettiin kyllä pojan kanssa ihastua ihan molemmat. Tarjolla oli laaja arsenaali erilaisia akvaario- sekä lintutarvikkeita, mutta tuotteita löytyi myös kodin karvaisille kavereille. Etenkin koirille suunnattujen tuotteiden laatu ja määrä yllättivät. Alta näette mihin ihastuttiin erityisesti – undulaatteihin. Lapsuudenkodissani oli monia undulaatteja, ja vuosien varrella ajatus on itselläni herännyt useammankin kerran…mahtaakohan tästä nyt lähteä kunnon kipinä?

  Ehdottomasti suosittelen kipaisemaan ostoksille vielä ennen joulua – olivatpa kyseessä sitten omat joulukukat tai lahjaksi menevät paketit. Myymälän lokaatio on myös ainakin omaan makuun tosi näppärä, ei tarvitse lähteä puikkelehtimaan mihinkään keskustan kaduille, sillä puoti sijaitsee osoitteessa Kurjenpolku 8, aivan Kalannintien varressa.

  Vastaa