• You are currently viewing Yrittäjä lomalla

  Yrittäjä lomalla

  Vietimme joulun kotona, mikä tarkoitti sitä, että mittari oli useamman asteen plussan puolella eikä lumesta ollut tietoakaan!  Säät eivät siis suosineet ulkoilua, mutta joulu oli kuitenkin ihana. Useampi päivä kiireetöntä lomalla oloa ilman aikatauluja ja Tapaninpäivänä starttasimme auton kohti pohjoista.

  Täällä sitä nyt ollaan, Syötteen mielettömän upeissa talvimaisemissa. Lunta, lunta ja vielä enemmän lunta! Pojat ovat ihan fiiliksissä ja täytyy todeta, että niin olen minäkin! On tämä pohjoisen talvi kuitenkin ihan eri luokkaa mihin olemme kotinurkilla tottuneet.

  YRITTÄJÄ LOMALLA

  Se hyvä puoli tässä yrittäjäksi ja sijaiseksi heittäytymisessä oli, että voin itse määritellä missä ja koska töitä teen. Toki nyt kun useampana päivänä työnteko on jäänyt todella minimiin, alkaa pieni stressi jyskyttää takaraivossa. En siis aivan 100 % pysty olemaan lomalla, mutta kyllä tämäkin jo ihan lomalta tuntuu, kun tosta noin vaan voin napata läppärin kainaloon ja vaihtaa maisemaa! Tämä oli myös yksi syy, miksi irtisanouduin. Enemmän aikaa perheelle nyt kun lapsetkin ovat pieniä.

  Tuossa kun yhtenä aamuna surffailin lähiseudun tapahtumia, satuin lukemaan, että perheet voivat lähteä tänne pidemmäksikin aikaa. Samalla kun lapsille tarjotaan mahdollisuus käydä kyläkoulua, voivat aikuiset hoitaa työt etänä. Hauska idea, vaikka itse ehkä henkilökohtaisesti lähtisin pidemmäksi aikaa etätöihin palmun alle. Tai no, kyllä tämä maisema minutkin niin vakuutti ja lumosi, että mistä sitä tietää missä me vielä tulevia talvia tulemme viettämään!

  Tällä kertaa tyydymme kuitenkin perheen kanssa olemaan täällä lomalla vain muutaman päivän. Nyt nukkumaan, jotta huomenna jaksaa taas uudestaan rinteisiin!

  Lisää lomafiilistelyä instagramissa.

  Vastaa